sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Vaakatasossa


Tervehdys lukijani!

En ole postaillut vähään aikaan. Ajatuksissa blogi on kyllä ollut, mutta olen suoraan sanottuna ollut kykenemätön istumaan päätteen äärellä, saati kokoamaan ajatuksiani. Kun fyysinen kunto on ollut huono ja mieli maassa, on tullut kyseenalaistettua totutut kuviot - tämän bloginkin.

 

Kohta kahdeksan blogivuoden rintaäänellä voinen todeta, että bloggaus kulkee kuitenkin sykleissä: usein parin kuukauden ajan asiaa tuntuu riittävän, sitten tulee pieni romahdus, kunnes taas saattaa löytyä uutta sanottavaa. Tällä hetkellä eletään juuri tuollaista pohjakuoppaa; oma olo vie sen verran paljon energiaa, etten pysty kanavoimaan rippeitäkään postauksiksi.

En tiedä, milloin minusta kuullaa seuraavan kerran, mutta ei tämä viimeinen sananikaan täällä ollut, otaksun.

Jos haluat kuitenkin auttaa Tildaa mäessä, niin voisin lanseerata näin kerran neljässä vuodessa sellaisen kysy Tildalta postauksen. Edellisen kerran tein sellaisen vuoden 2012 lopulla ;) Tästä voi ottaa mallia, jos ei selkitynyt, mitä tarkoitan kysy-vastaa-postauksella. :)

Eli kysy Tildalta - minä vastaan, kunhan ei ole mitään liian rivoa, mautonta tai intiimiä : )

Niin ja PS. Myin sesonkimuumimukin 140 eurolla :D

8 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Myötätuntoinen virtuaalihalaus!

En tiedä, mitä sinulle on tapahtunut ja mikä on vointisi parantumisennusteineen, mutta tämä postaus toi mieleeni yhden vuoden, jolloin sairastuin ärhäkkään keuhkokuumeeseen, josta toipumiseen meni pari kuukautta ja välilevyn pullistuma, johon meni puoli vuotta.

Pahinta oli se avuttomuuden tunne, kun halusin pitää hyvää huolta lapsista, mutta fysiikka ei paljoa sallinut. Keuhkokuume veti voimat ihan totaalisesti. Ja välilevyn pullistuman kipuillessa ei paljoa lapsia kanneltu. Onneksi mieheni pystyi jäämään ensin kuukaudeksi kotiin töistä ja sen jälkeen jättämään työmatkat ja ylityöt.

Paljon voimia! Toivottavasti olet pian kunnossa! Ja ethän tunne syyllisyyttä -tunnollisten äitien perussyntiä- asioista, joita et nyt just pysty tekemään teidän pikkumiehen kanssa, vaikka haluaisit. <3

Tuire kirjoitti...

Voimia, kevään iloa ja valoa sinulle! Vau, mukiinmenevä hinta mukilla. :) Poika on jo kasvanut niin kovasti. Mekkokollaasi, voisi olla toivepostaukseni. <3

Nimetön kirjoitti...

Toivottavasti olosi johtuu jostain positiivisesta, ei negatiivisesta.. :) Muutama helppo postausidea sulle: Alvarin vaatekaappi ( esim. juhlapukeutuminen, päivän asu, samistelu äidin kans, välikausiasut), vinkit kirppisostoksiin, lempikirjasi, Alvarin lempikirjat :)

Nimetön kirjoitti...

Mitä kautta myit mukisi? Itsekin olen pyöritellyt mielessä myymistä, mutta en tiedä missä olisi paras (lue: helpoin) myydä:)
Ihana blogi sinulla. Jatka ihmeessä, näitä arkisia pohdiskeluja on mukava seurata!

Lotta kirjoitti...

Kokemuksestakin tiedän, ettei kevään valo auta kaikkiin vaivoihin, mutta sydämestäni toivon tämän olevan sellaista laatua, johon kevään eteneminen tuo vähintään henkistä helpotusta. Oikein hyvää vointia Sinulle! - Omana kysymyksenäni esitän: Mitä olet oppinut bloggaamisesta kaikkien näiden vuosien aikana? Teeman käsittely olisi tosi hyödyllistä ainakin meille kaikille itsekriittisille aikuisille naisille, jotka joskus olemme miettineet oman blogin perustamista, mutta joiden rohkeus ei ole siihen toistaiseksi riittänyt.

Nimetön kirjoitti...

Minne matkustaisit, jos raha ja aika eivät olisi esteenä a) perheen kanssa b) puolison kanssa c) yksin?
Miten syötte arkena ja viikonloppuisin? Usein toisten arkiruokakertomuksista ja itselleen hyviä vinkkejä, kun omat ideat ovat hakusessa :)
Lempikirjasi? Kirja, joka on tehnyt vaikutuksen?
Kaikkien aikojen suosikkimekkosi (onko yksi ylitse muiden vai löytyykö näitä helmiä useita?)

-Charlotte

Elina kirjoitti...

Suuri kysymys: mikä olisi kaikkein mieluisin mahdollinen kirppislöytö? Paranemista toivottaa Hopeapeili!

Nimetön kirjoitti...

Ajatuksesi työasioista nyt vanhempainvapaan loppupuolella (opettaminen ja opoilu, kumpi vai molemmat)? Mikä/millainen olisi unelmaduunisi? Mitä koet oppineesi opokoulutuksen aikana (eipäs ollutkaan laaja kysymys...)? T. eräs opokoulutuksesta haaveileva lukija