sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Operaatio muumimuki - kultamuna kanan uumenissa?

Iltaista!

Yleinen vitsi/pilkan aihehan on, että bloggaajat kylpevät luksuksesta. Tai ainakin haluavat antaa sellaisen kuvan.

No, te tiedätte, että tästä blogista on luksus kaukana, jollei se koske sitten niitä naapurin lämpimäisiä, kauniita kotiseutumaisemia tai pienen pojan valloittavaa hymyä. :)

Itse asiassa alan olla taloudellisesti kohtuu persaukinen, niin kuin nyt yleensä hoitovapaalla oleva kotiäiti, joka (tai jonka perhe) ei satu istumaan kymppitonnien päällä. Tasoittaakseni budjettiani olen myynyt aika ajoin vaatteiden ja kenkien muodossa olevaa omaisuuttani. Vielä pitäisi muutama kuukausi kitkutella... Kesäkuussa olen viimein palaamassa sorvin ääreen! 

Hyllyjä siivoillessa juolahti kuitenkin eräs aivan toisenlainen asia, jonka voisi mahdollisesti muuttaa rahaksi helpottaakseni näitä viimeisiä pihistelykuukausia.

Muumimuki. Onko vain legendaa, että joistakin erikoismalleista maksetaan kymmenkertainen hinta alkuperäiseen verrattuna? Nyt otan siitä selvää. Omistan nimittäin tällaisen joulusesonkimukin reilun kymmenen vuoden takaa. En ole sitä viitsinyt liiemmin käyttää, kun se on aiheeltaan niin erilainen kuin muut omistamani muumikkaat.  Tarraa ei sentään ole enää jäljellä, mutta muuten kunto on siis moitteeton.


Yhden tarjouksen jo sain - 80 euroa. Tämän sivuston mukaan mukini myyntihinta on kuitenkin ollut keskimäärin melkein satasen enemmän - keskimäärin 175 euroa!?! Ihan näin hurjiin summiin en vielä jaksa uskoa, mutta hieman sydän alkoi kuitenkin jo tykyttää. Ehkä saadaan särvintä leivälle ;)

Kerron sitten joskus, miten kävi!

Millaisia kokemuksia teillä on muumimukien myynnistä? Oletteko itse ostaneet harvinaisempia muumimukeja kovemmillakin hinnoilla?

6 kommenttia:

Lady of The Mess kirjoitti...

Onnea mukin myyntiin - toivottavasti saat siitä kunnon hinnan!
Ja emme todellakaan ihan kaikki bloggaajat elä luksusmerkkien ja tavaroiden keskellä! Vaikka minulle luksusta eivät ole ne merkit ja tavarat vaan läheisten ja rakkaiden kanssa yhdessä vietetyt hetket, matkat ja elämykset.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin olen oppinut katselemaan kotona ympärilleni rahaksi muutettavaa tavaraa etsien tässä kotona ollessani... harmi vain, että meidän muumimukikokoelmastamme ei löydy yli satasen mukeja muuta kuin lapsemme "perimä" 90-luvun muki, jonka hän saa itse rahapulassaan vaikka opiskeluaikanaan sitten myydä. ;) Luulisin, että voit saada tuosta mukistasi satasen? http://muumimuki.fi/tuote/joulumuki/ - Pauliina

Anonyymi kirjoitti...

HEI!

Laita huuto.net-sivuille. Sain omastani 150e. Mitä tulee bloggaajien tapaan mainostaa kaikkia ilmaiseksi saamiaan tuotteita, niin niistä on kyllä luksus kaukana. Blobit ovat täysin persoonattomia ja jotekin niin ylikaupallisia. Esimerkiksi juuri sellaisista huippusuosittua blogia kuin Kalastajan vaimo en voi enää edes katsoa. Tuotemainoksia ja tosi teennäisiä kuvia päivät päästään itsestä (oikeesti eikö ihmisten narsismilla ole enää mitään rajaa.). Sinulla on kiva blogi ja arvot kohdallaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kivan näköinen muki :) Kyl mä oon sanonut että sen sijaan että hamstrais jotain kultaharkkoja niin kannattaa hamstrata sesonki muumimukeja.

Karkkis kirjoitti...

Haha, ehkä minäkin vielä päädyn myymään lapsuuden muumimukini, kun tarkoitus olisi olla yhteensä noin vuosi hoitovapaalla. Ensin minä ja sitten mies. Hyvä vinkki!

Karkkis kirjoitti...

Huh, tarkistin juuri oman ysärimukini arvon: 300-400€! Enemmän kuin kotihoidon tuki!