keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Voi veljet, mulla on Bellet!

Eilen illalla hain paketin Siwasta pää pöpperössä. Ihmetelin vähän, mitähän kummaa, olikohan blogin kautta tullut jotain kosmetiikkanäytteitä...


No ehe, ei vaineskaan! Olin jo unohtanut tämän viikon kokeenkorjaushöyryissäni, millaiset kaupat olin edellisellä viikolla oikein tehnyt...


Kyllä vain, nyt on saatu tytöt kotiin, näin jääkiekkotermejä lainatakseni! Eihän tässä mennyt haaveillessa kuin viisi vuotta ;)


Olen arponut vuosikaudet, minkä Parikan kenkämallin lesti olisi sopivin pienelle pullerojalalleni.Kun näin Huutonetissä myynnissä Parikan Bellet koossa 37, olin yhtäkkiä ihan varma. Juuri näitä olin ehkä sovittanut viisi vuotta sitten Helsingissä ja ne olivat olleet ne parhaat!

Ostin Bellet 130 eurolla. Onhan se aika paljon käytetyistä kengistä, mutta foorumeilla Parikoista pyydetään törkeästi enemmänkin. Toisaalta kengät olivat koron pientä kulumaa lukuunottamatta hyvässä kunnossa ja pinta on muutenkin kestävänoloista materiaalia. Olen aika tyytyväinen, että sain nämäkin ostettua käytettyinä; tai no, Bellejähän ei edes ole enää Parikan valikoimissa.

Sainkohan nyt perusteltua ostokseni perusteellisesti ;) Hauskinta tässä oli se, että mies totesi kenkien olevan kivannäköiset. Aika hyvin mieheltä :D

Nyt raskaustyyli lentoon tai ainakin 10 senttimetrin korkeuksiin :) Voipi olla loppuviikon aika hiljaista täällä meikäläisen tontilla, sillä yritän pinnistää loput essee- ja muut tarkistukset ennen kuin opintovapaani kunnolla alkaa. Siihen asti Adjö!

10 kommenttia:

Onneli kirjoitti...

Hihhih, taidanpa muistaa tuon sovitusretken! :D Edelleen voisi jatkaa taannoista päivittelyä siitä että joko siitäkin on kohta 5v...

Xeve kirjoitti...

Ihanat kengät! :) Haaveilen tuollaisista (ja lottovoitosta) mustina.

Elina kirjoitti...

Ollaanko me kenkäkaksoset? Minun Parikkani täällä, tosin eri värissä, http://hopeapeili.blogspot.fi/2012/09/syyskenkia.html

Anonyymi kirjoitti...

Oi, nuo taitavat olla samat Bellet, joita itsekin ihastelin Huuto.net:ssä ja meinasin ruvetakin huutamaan niistä. Totesin kuitenkin, että saattaisivat olla hieman isot itselleni ja jätin huutamatta :)

- Susanna

Peppi P kirjoitti...

Kokemukseni perusteella en suosittele ostamaan uusia arvokenkiä raskaana ollessa raskauden jälkeistä käyttöä varten. Jalka nimittäin saattaa levitä ja kengännumero on raskauden jälkeen aiempaa isompi. Lohtu on se että tämmöiset kengät saa myytyä tarvittaessa.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan sun näköiset kengät, kuin sulle tehty! :)

Mulla takana 3 raskautta, eikä jaloille ole tapahtunut mitään. Samoja kenkiä olen käyttänyt kesät, talvet ja aina on mahtunut samalla tavalla. Ja mulla on vieläpä ollut jatkuva turvotus raskauksien aikana.

Nauti vain kengistäsi, Tilda! :)

pienisisko kirjoitti...

Hei,

Tämä ei liity millään lailla kenkiin (vaikka ne supersuloiset onkin), vaan opintoihisi.

En muista että olisit aiheesta kirjoittanut, mutta olisi kuulla miksi itse päätit kouluttautua opoksi (siis paremman työtilanteen lisäksi). Itse en tiedä ammatista muuta kuin mitä oma oponi on ollu aikoinaan, mutta jollain tapaa ajatus alanvaihdosta kiehtoo.

Osaatko kertoa millaista oppon työ on? Mikä siinä on tärkeää? Mikä opon tehtävä oikeastaan edes on? Onko työ kovin yksinäistä?

Tiedän ettet vielä ole valmistunut, mutta ehkä osaisit jotain tuntumia kertoa kun olet alalle kuitenkin hakeutunut :)

Kerttuli kirjoitti...

On tosi yksilöllistä vaikuttaako raskaus jalkoihin pysyvästi. Ei mullakaan vaikuttanut 2 raskautta mitenkään, mutta kaverilta meni kaikki kengät vaihtoon. Kaveri kerrytti kyllä painoakin huomattavasti enemmän kuin minä ja sitä jäi raskauden jälkeenkin aika lailla, varmaan vaikuttaa. Toivotaan että sulla sopii hienot poposi jatkossakin! :)

Anonyymi kirjoitti...

Nämä kaunotarkengät ovat ihan sinun "näköisesi".
Kyllä nämä jaloissa kelpaa työnnellä lastenvaunuja:)
Kivoja askelluksia kengille & niiden onnelliselle omistajalle!
ex-turkulainen

Turun Tilda kirjoitti...

Onneli: Hih! Siellähän me oltiin Punavuorikierroksella ;)

Xeve: Hyviä haaveita ;)

Elina: Voisivat hyvinkin olla! Näissä on 10 com korot :)

Susanna: NO, hyvä ettet huutanut liian isoja ja sain ne :D

Peppi: Tiedostin vaaran, mutta ajattelin juurikin, että saisin omani joka tapauksessa pois, jos tassut turpoavat :)

anonyymi: Kiva kuulla :) toivotaan, että kengän koko säilyy samana raskaudesta huolimatta!

Pienisisko: tjaaha... Nyt on niin pitkä tauko opinnoista, että täytyy oikein verrytellä muistia, että osaisi mutoilla aisat oikein.

Itse hakeuduin opokoulutukseen kyllä juuri tuon työtilanteen parantumisen toivossa. Toki, kun mietin, että mikä se kolmas opetettava aine voisi olla, totesin, että yhteiskuntaopin opettajalle opon työ voisi olla erittäin luontava vaihtoehto. Seuraan aikaa muutenkin ja olen kiinnostunut työmarkkinoista.

Toki opon työssä toivottavasti mahdollisuutena on ohjattavan kohtaaminen. Luokkamutooisessa opettamisessa henkilökohtaiset keskustelut jäävät vähäisiksi. ohjaaminen ei ole myöskään opettamista vaan enemmän juuri ohjattavan ehdoilla tapahtuvaa kohtaamista, jossa yhdessä mietitään nuoren kannalta hyviä tulevaisuuden vaihtoehtoja. Juuri tuo aito kohtaaminen on varmasti tärkeintä.

Opon työ ei varmastikaan ole siinä mielessä yksinäistä, että se sisältää paljon sosiaalista kanssa käymistä ja monimammatillista yhteistyötä, mutta toisaalta opo on usein ainut laatuaan koulussa. Aineenopettajilla on kuitenkin enemmän keskenään yhteistä.

Opn toimenkuvaan kuuluu henkilökohtaisten ohjausten pitäminen, luokkatunnit, moniammatillinen yhteistyö (OHR), Tettien järjestäminen, yhteistyö muidne kouluasteiden kanssa (esim. tutustumiset).

Vastasinko mielestäni nyt kysymyksiin, joita esitit? En ole tehnyt päiväkään opon töitä, joten en osaa kertoa mitään kokemuksen rintaäänellä...

Kerttuli: Mielenkiintoisen yksilöllisiä nuo raskaudet! toivotaan, että popoille on käyttöä vielä syksyn jälkeenkin...

ex-turkulainen: Kiitoksia! Näkisitpä meidän ylämäkemme :D Enpä taida siinä kyllä vaunuja nuo kengät jalassa työnnellä, mutta ehkä sitten vaikka Turun raitteja pitkin ;)