torstai 27. maaliskuuta 2014

Pieniä juttuja lastenhuoneeseen

Iltapäiväistä!

Vaikken todellakaan aio mitään vauvanhuonetta kunnostaa tai sisustaa ennen kuin vasta loppukesästä, niin saahan sitä sentään haaveilla?

Mietin, mitä meiltä löytyy jo omasta takaa; mitä hyvin todennäköisesti aion siirtää pikkuisen huoneeseen.


 Vauveli saa ainakin Georgen kaverikseen. Ja kyllä, ostin nallukun Lontoosta juurikin pikkuista silmällä pitäen.Keinulammas saattaa jäädä alas vanhempia lapsivieraita viihdyttämään, mutta jonakin päivänä sen paikka lienee yläkerran kammarissa.


Vanha opetustaulu voisi olla aika kiva lastenhuoneessa...

Olen myös vuosikaudet kaavaillut kaappausta lapsuudenkotimme leikkimökkiin. Siellä näet majailee tällainen pilkukas eliö ;)


Äitini ei ole kylläkään vielä suostunut kaupantekoon, saati sitten kaappaukseen. Toivottavasti kasvava masuni pehmittää hänet jossakin vaiheessa :D

Postauksen sienituoli löytyy Eerikin nettiputiikin sivuilta.

5 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Oi ihania juttuja lastenhuoneeseen :) Ei mitään Ikean muovilelu/huonekalukasoja :D

Ja voi että kun oon ilonen sun puolesta <3

-Maria

Turun Tilda kirjoitti...

Maria: Ehkäpä niitä Ikea-juttujakin tulee muutama vielä hankittia, mutta olen kyllä enemmän aikaa kestävien juttujen kannalla:)

Kiitos Maria-kulta myötenelosta :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanoita.

Katopa areenalta kiinnostava dokkari kohtuajan vaikutuksista tulevan lapsen terveyteen mm.äidin ravitsemuksen, testeronitason ja istukan toiminnan kannalta. Aivan älyttömän kiintoisaa. Syntymäpaino on näissä tutkimuksissa oleellinen pointsi.

Kenenkään ei tuollaisesta kannata sitten hankkia lisää pelkoja ja ahdistusta ;) Minun mielestäni voi luottaa siihen, että elämä kantaa, kaikkeen ei aina voi vaikuttaa, mutta siihen hyvään mihin voi, niin kannattaa tietoisesti yrittää. Äidin tavallisen elämän valinnoilla voi olla vaikutusta tulevan lapsen elämään. Itsekin näitä neljän äitinä jäin miettimään.. käytinkö siis riittävästi järkeä ja tietoa oman ravitsemukseni kohdalla raskausaikoina jne. En onneksi syyllisty, mutta halusin jakaa tämän sinulle, kun elät tuota tärkeää vaihetta.

Suru kirjoitti...

Ihania lastenhuoneasioita! :)

Jakkarasta tosin on pakko sanoa, että tulee mieleen vain ja ainoastaan tämä: http://www.iltasanomat.fi/asuminen/art-1288483065377.html. Alkuperäistä ilmoitusta en onnistunut löytämään... :D

Turun Tilda kirjoitti...

anonyymi: Kiitos vinkistä :)

Suru: Heh, ei voi ei , mikä mielikuva jakkarasta syntyy ;)