keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Tämänpäiväiset

Keskiviikkoista!

Tänään mennään  perinteistä perinteisemmilläkin päivän työasukuvilla.

Jotenkin ihan hulvatonta, että kuvat saattoi ottaa pihalla tähän aikaan vuodesta, eikä edes palellut ;) Asukoostumus sisältää jälleen uutta sekä vanhaa, myös kierrätettyä.

Ruskea villakangastakki ja nahkasaapikkaat ovat ajalta miekka ja kirves eli ennen blogin perustamista ;) Hyvin toimivat vielä edelleenkin, takki on Vero Modan selkeästi sitä parempaa tuotantoa ja saappaat ostettu Halosen aleosastolta siihen kultaiseen aikaan, jolloin kyseisen liikeen aleosasto oli ainakin Turussa ihan käsite kattavuudeltaan ja laadultaan. Sopuhintaisia nahkakenkälöytöjä tuli tehtyä useampiakin...

Panta on löytö Brick Lanelta, Lontoosta. Se on nyt uustuotantoa, mutta erään tuunaajatytön omaa tuotantoa.


Moitteettomassa kunnossa ollut Onlyn trikootunikalörpäke taas löytyi taas tammikuussa Ihana Kirppikseltä. Näistä elementeistä Tildan päivän asu oli tällä kertaa koottu :)

Mukavaa illanjatkoa!

Ps. Tietääkö kukaan yhteiskuntaopin ope, miten vuokrarästeihin suhtaudutaan omaisuuden ositustehtävässä (ero avioliitosta/rekisteröidystä parisuhteesta), jos vuokrasopimus on siis ollut vain toisen nimissä. Onko se siltä jokapäiväsitä elämää varten otettua velkaa, joka jaetaan molempien kesken? Vitsit, lakitieto on oikeasti mun heikko lenkki. Se on täynnä poikkeuksen poikkeuksia... Saa juristitkin tähän vastata tai valitettavan tilanteen kokeneet.... Anyone pliis!

5 kommenttia:

Lady of The Mess kirjoitti...

Tuota Lumin laukkua edelleen kuolaan täällä;) - ja Halosen aleosaston - sen entisen - nahkakenkiä löytyy muutamatkin parit minultakin!

Kerttuli kirjoitti...

Vuokrarästit (perheen asunnosta) on elatusvelkaa eli yhdessä vastataan riippumatta siitä kumpi velan on tehnyt. Näin ainakin lakineuvo.fi - sivujen mukaan ja näin olisin itse myös lonkalta heittänyt :)

Anonyymi kirjoitti...

Avoliittolaki - Lukander&Ruohola: huoneenvuokralaki sanoo, että yhdessä vastaavat. NÄin ymmärsin.
Ei siis sovelleta avoliittolakia

tee hoo kirjoitti...

Juuri niinkuin muutkin sanoivat. Vuokrat on yhteistä velkaa, oltiin sitten aviossa tai ei.
t. perintäalan ammattilainen :)

Turun Tilda kirjoitti...

Lady: Voi menetettyä Halosen kenkäosastoa, uusi ei ole mitään sen vanhan rinnalla - eikä aika tosiaankaan kultaa muistoja vaan se on fakta!

Kerttuli, anonyymi ja tee hoo: Kiitos ja kummarus! Kiva , että vastasitte :)