maanantai 3. maaliskuuta 2014

Epävarmuuden sietämätön keveys?

Iltaista!

Mitenkäs se vanha tuttu lastenlaulu kuukausista menikään? No, Tildan kohdalla kuluvaan kuuta käsittelevä säkeistö taitaa kaikua, että "maaliskuu on kiirekuu...". Tiedossa on neljä viikkoa silkkaa rutistusta ja sitten toivon mukaan voin jäädä opintovapaalle. Töihin paluu siintää vasta jossain hamassa tulevaisuudessa :)


Olen joutunut viime kuukaudet ja varsinkin viime viikot sietämään tavallista enemmän epävarmuutta. Olen ollut tässä taidossa hirvittävän huono, niinkuin varmaan moni (entinen) perfektionistityttö. Tasapainoilu oman mielen sopukoissa jatkunee, vaikka aina välillä jokin palanen loksahtaakin paikalleen. Tänään oli onneksi sellainen päivä :)


Toivottavasti edellinen ja kuluva vuosi harjaannuttavat minua edelleen epävarmuuden sietämisen taidossa. En usko, että siinä oikeastaan harjaantuu ilman vastoinkäymisiä, mutta matkan varrella on pakko olla myös onnistumisia, sillä muuten usko menee kokonaan. Valitan, että olen asioissani niin epämääräinen, mutten tällä hetkellä halua jakaa kaikkia henkilökohtaisen elämäni käänteitä julkisesti. Yhden pienemmän esimerkin voin toki tästä epävarmuudesta antaa - odotan kuin kuuta nousevaa tuota opintovapaapäätöstä, joka postitettiin ehkä hieman viime tingassa. Nyt jännitän sitten, ehtiikö se tulla ennen opintovapaan alkua. Sijainenkin pitäisi hankkia sitä ennen ja mitenkäs hankkia, jos vapaa ei ole varma ... No, onneksi on niitä muitakin mietittäviä asioita, ettei yhden asian takia pää halkea!


Mukavaa viikon- ja kuunjatkoa! Yritän ehtiä postailemaan ain asilloin tällöin jotakin...

Ei kommentteja: