perjantai 28. helmikuuta 2014

Pöllömpi tunika

Non-niin...

On aika tunnustuksen. Ostin Lontoosta muutaman vaate- ja asustekappaleen muitakin kuin käytettyä pyntteitä. Pahoittelen nyt, jos joku menetti uskonsa tämän takia minuun. Olin tosin jo Kierrätyskeijuvalassani tuonut esille sen, että Lontoon-reissu saattaa olla poikkeus vuoden kulkuun; matkustelen nimittäin sen verran harvoin ulkomailla. Seuraava Lontoon-matka näillä asuntolainoilla saattaa olla hyvinkin nelikymppisteni juhlistamisen mainigeissa ;) Minulla on kuitenkin vakaa aikomus jatkaa lakossani taas täällä Suomen kamaralla. Ei tästä mikään shoppailuhimo jäänyt päälle ;)


Oikeastaan kaikille ostamilleni vaatteille löytyy jokin selitys tai merkitys, mutten avaa kaikkea juuri nyt.
Totean vain, että tämä pöllötunika löytyi Spitalfieldsin sunnuntaimarkkina-alueelta. Tunika on ihana venyvä ja pehmoinen, mutta valitettavasti aasialaistuotantoinen mukavuusvaatekappale. Mieheni osti tämän minulle lahjaksi. Se maksoi 12 puntaa, mutta kuulin opiskelijaltani, että hän oli löytänyt samanmoisen ihan Suomestakin jostakin putiikista.


 Heh, sain siitä töissä jo ostotarjouksenkin, mutta se ei ole kaupan ;)

Tämän pidempiä juttuja ei ole tällä kertaa tiedossa. Voisiko seuraava postaus olla sitten vähän laajempi katsaus lontoolaiseen katukuvaan... Mukavaa perjantain jatkoa!


6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Söpö kuin mikä. DvF ei ollut ylihintainen. t. Outi

Kukkaisunelmia kirjoitti...

Aivan ihanat pöllöt! Ja kyllähän ne ideat ja ajatukset ovat tärkeimpiä tuon kierrätyskeiju-kampanjan takana, joten mielestäni muutamat matkaostokset sallitaan. :)

Lady of The Mess kirjoitti...

Eipä pöllömpi tunika olekaan. Ja minusta meille, jotka emme työksemme ravaa ulkomailla, ovat ulkomaanostot siellä paikan päällä sallittuja, vaikka ostolakossa - tai osittaisessa - olisimmekin;)

Fantome kirjoitti...

Tässä on samaa henkeä kuin (Lilystä löytyneen) Micin pöllötunikassa. Väri taitaa vain olla eri, mutta toimii sinunkin tyyliisi mainiosti. :)

Anonyymi kirjoitti...

Löysin Portobello Roadin lähettyviltä samantyyppisen tunikan viisi kuusi vuotta sitten, siinä ei ollut pöllöjä vaan muistaakseni kärpässieniä ja kissoja, mutta materiaali, malli ja kuvion tyyli ovat hyvin samanlaiset. En varmaan koskaan raaski laittaa sitä UFFiin, vaikka se tällä hetkellä onkin sivussa. En kehtaa käyttää sitä enää mekkona enkä osaa käyttää sitä housujen kanssa, jotain pitäisi keksiä!

Pauliina

Anonyymi kirjoitti...

Upea tunika ja sopii sinulle hienosti :) Minkä merkkinen se on? Kyselepäs opiskelijaltasi, mistä putiikista hän oli ostanut omansa :P