torstai 27. helmikuuta 2014

Lush Designs


Torstaista!


Lontoon-matkamme parhaat ostokset teimme tosiaan keskustan ulkopuolella pienissä kivoissa myymälöissä. Erityisesti Greenwichin alueella sijaitsi muutama liike, joista vinkkaan teille mielelläni.


Ensiksi sellainen kysymys, että pidätkö Klaus Haapaniemen designista? Jos pidät, niin tällöin varteenotettava liike vierailtavaksi on pieni idyllinen Lush Designs-putiikki, joka sijaitsee Greenwichissa osoitteessa 8 College Approach.


Lush Designs* on kahden naissuunnittelijan, Maria Rodgersin ja Maria Livingsin luomus. Inspiraationsa suunnittelijapari ammentaa samantapaisista lähteistä kuin Haapamäki; Lush Designs-mallisto on saanut vaikutteita satujen maailmasta ja luonnosta slaavilaisella vivahteella.

  
Liikkeen tuotevalikoimassa oli vaikka mitä ihanuuksia! Aivan ensiksi kiinnitin huomioni aivan ihaniin valaisimiin. Mietin, että jos meillä joskus on tarvetta lastenhuoneelle, niin jonkin tuollaisen eläinaiheisen varjostimen haluaisin... Emme kuitenkaan halunneet ottaa riskiä, että lamppu ryskittäisiin rikki lentokentän tarkastuksissa.Päädyinkin sitten pohtimaan, millaisia tekstiilejä haluaisin viedä tuliaisina kotiin. Minua kiehtoivat erityisesti kettu- ja villisikajutut! Oikeastaan villisika oli ehdoton suosikkini, mutta mieheni ei ottanutkaan siitä kunnon kuvaa! Sika näkyy kyllä tuossa alapuolella esimerkiksi tyynytekstiilissä. Paremmin sika näkyy tuolla Lush Designsin sivuilla.


Päädyin lopulta ostamaan omaan kotiimme kettukuosisen keittiöpyyhkeen ja peltipurkin. Esittelen ne sitten joskus tuonnempana. Appivanhemmille valitsimme puolestaan villisikakuosisen keittiöpyyhkeen ja tyynyn. Tosin, jos huomaan, etteivät ne ole julkisella paikalla ja ahkerassa käytössä, aion vaatia niitä omaan käyttömme ;)


Toinen suunnittelijoista oli myymässä tuotteitaan vieraillessamme liikkeessä. Hänen mukaansa Lush Designs-tuotteita on mahdollista tilata online-shopin kautta myös Britannia ulkopuolelle, mutta postikulujen minimoimiseksi tietysti kannattaa tehdä esimerkiksi kimppatilaus. Minua ainakin jäi kutkuttamaan kovastikin ajatus tuollaisesta lampunvarjostimesta... Täytynee tiedustella tutuilta, olisiko heillä kiinnostusta tällaiseen yhteistilaukseen jossakin vaiheessa :)

Käykää ehdottomasti tsekkaamassa liike, jos poikkeatte Lontoon reissullanne Greenwichissa :)

Ps. Tykkäättekö tämän tyylisistä postauksista? Entä, vieläkö haluatte nähdä ihan perinteisiä reissukuvia eri puolilta Lontoota?

* Kuvaukseen saatiin lupa Lush Designs-liikkeeltä.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania tosiaan nuo lampunvarjostimet! Mielelläni luen ja näen lisää Lontoosta - fani kun olen!

Anonyymi kirjoitti...

Joo! Antaa tulla vaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Täällä tykätään kovasti tämän tyyppisistä jutuista. Ja lisää
vaan reissukuvia, Lontoo on niin kiehtova kaupunki.
-Eeva

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä kiitos, lisää Lontoo-asiaa! Lontoosta ei voi kirjoittaa liikaa, koskaan... Aivan ihania tuotteita tuossa liikkeessä, pitääpä laittaa muistiin seuraavaa Lontoon reissua varten.

-Pauliina