lauantai 8. maaliskuuta 2014

Hyvän mielen lauantai

Lauantaista!

Tänään, puoli kymmeneltä yllättäneestä takatalvimyrskystä huolimatta, on Varsinais-Suomessa ollut keväistä ja aurinkoista. Olin sopinut treffit Onnelin, vanhan bloggaajatuttuni kanssa. Edellisestä tapaamisestamme olikin vierähtänyt neljä ja puoli vuotta! Olipa mukava tavata pitkästä aikaa :)


Taidan olla muuten aika outolintu, sillä en ole naamatuttu ja tunnettu bloggaajapiireissä kovin laajalti. Henkilökohtaisesti tuntemani muut bloggaajat tiedän lähinnä muista kuin blogiyhteyksistä! Olisikohan blogikontakteistani juuri Onneli ja Elina aidosti tulleet pelkän blogituttavuuden perusteella. Toisaalta, en ole pahemmin eksynyt tai saanut kutsuja mihinkään blogikissanristiäisiin, joissa kontakteja olisi voinut tulla . Jatketaan siis oman tien tallaajana ;)


No, harmittelin kovasti Onnelille perusturkulaista sääilmiötä, mutta onneksi aurinko tupsahti esiin räntäpilvien takaa. Käväisimme Eijalla, jolla on nyt huikeat tyhjennysmyynnit; nyt kaikki vaatteet ja asusteet on 20 % alessa ja ensi viikolla loput pyntteet myydään kuulema muovikassihinnoilla! Eijan putiikki on siis muuttamassa Soitin Laineen naapuriin Maariankadulle numeroon kymmenen.


Eijan jälkeen suuntasimme Onnelin kanssa kokeilemaan Aulan Jazzbrunssia. En ollut aikaisemmin sielä käynyt ja täytyy todeta, että tarjottavat ja tunnelma olivat 18 euron arvoiset! Täytyy mennä toistekin, vaikka oman kullan kanssa :)


Päivän asukuvat ovat jo eiliseltä. Olen tällä hetkellä koukussa kietaisumekkoihin helppoutensa ja mukavuutensa vuoksi, kuten viime viikkojen kuvasaldosta on voinut ehkä päätellä. Eilen hemmottelin itseäni jo naistenpäivän johdosta. Hain lempialusasuliikkeestäni Changesta kolmet uudet setit; eilen ja tänään kyseisessä liikkeessä on olltu 40 % tarjous yhdestä alusasusetistä ja pidempi aikaisena tarjouksena ovat kaikki Fashion-malliston alusasut tarjouksella kaksi yhden parin hinnalla. Suosittelen!

Mukavaa naistenpäivää kaikille!

3 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Jazzbrunssi on ihana! Mutta blogikekkereistä - mahtaako niitä oikein koskaan Turussa ollakaan? Kutsuja ei ole minullekaan sadellut, mutta toisaalta saisi olla aika täsmäkiinnostava juttu, että lähtisin Helsinkiin sen takia.

Turun Tilda kirjoitti...

Elina: Niin on; ihan pakko päästä toistekin :) Toivottavasti täsmäkiinnostava joskus löytyy ja päästään lähtemään vaikka yhtäaikaa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Pakko kommentoida näin jälkikäteen: Näitä asukuvia katsoessani ajattelin, että olet raskaana, koska näytän itse keskivartalosta tällä hetkellä juuri tuolta, tuon muotoiselta, enkä nyt puhu lihomisesta, kiloista. Lisäksi olen viime aikoina toivonut, että omistaisin kietaisumekon. Ajattelin kyllä heti perään, että raskaushuuruissani vain kuvittelen.

Pauliina