maanantai 14. marraskuuta 2011

Oho

Tämä on ihan hullua. En osaa suhtautua tilanteeseen lainkaan. Epäilen tehneeni jonkin virheen. Lähetin ihan varmasti väärän tiedoston painoon. Ainakin se lähti aivan liian vaivattomasti. Mitä tämä nyt on?

Vapauttako?

15 kommenttia:

Onneli kirjoitti...

Kylmiä väreitä ;)

No sitä vapautta juuri! -ihanaa, eikö?

Annastiina kirjoitti...

Vapautta aivan varmasti :) Mahtava tunne, muistan tuon itse vieläkin niin selvästi, vaikka aikaa on kulunut melkein 8 vuotta... ja itsellä ainakin se tunne jatkui pitkään, oli outoa kun ei takaraivossa jatkuvasti jyskyttänyt ajatus että pitäis tehdä, vaikka ei olisi ollenkaan jaksnut työpäivän päälle ja viikon loppuisin sitä puurtaa. ONNEA!

sisko kirjoitti...

Ihan mahtavaa! :)

Tiedätkö, minä joskus aiemmin kommentoin sun gradujuttuun että voi kun mulla on vielä iso diplomityörutistus edessä. Mutta kas kas, minä otin reilun viikon aikalisän ja rykäsin sen lopulta kasaan. Ja NIIIIIN jaan tuon sun tunteen! Hyvä me!

Nyt sitten vaan nautiskellaan.

Kikka kirjoitti...

Oiiih... Taputapu, kehuva taputus olkapäälle. Olet upea!

Alma kirjoitti...

:)
Se on vapauden tunne! Hartiat on kevyet eikä koko ajan ole sellaista oloa, että SITÄ pitäisi olla tekemässä. Onneksi olkoon Tilda!

Kerttuli kirjoitti...

Hurraa, iso tuuletus Tildalle! \0/

Mahtavaa, että urakka on vihdoin valmis! Suurensuuret onnittelut! :)

aurinkojumala kirjoitti...

Onnea isosti, iso taakka harteiltai!!! Vaikka vieläkin ihmettelen miksi gradusta tehdään niin iso numero, itselle ei jäänyt mitään traumoja eikä suurta ahdistusta, lähinnä se vitutuksen tunne mitä järkeä tässäkään vaikka sain ihan uusia tuloksiakin! Mutta silti, onnea kovasti. Työn ohessa tuo on ihan mahdoton tehtävä, mutta teit sen! Huh! 10 pistettä ja papukaijan merkki!

Anonyymi kirjoitti...

Mä muistan kun palautin oman ikuisuusprojektini ja odottelin jotain ihan tolkutonta euforiaa lähetä-painalluksen jälkeen ja muistan pettymyksen kun sitä ei sitten tullutkaan. Koko homma vaan tuntui niin epätedelliselta etten siinä hetkessä edes osannut iloita. Mutta löytyi se tuulettelukin sitten lopulta.

Anonyymi kirjoitti...

Lähetit painoon? Oletko jossain vaiheessa saanut kustannussopimuksen, vai olisiko kysymyksessä kuitenkin se perinteisempi valokopioista sidottu versio?

Bisquits kirjoitti...

Onnittelut vielä täältäkin! :-) Tildalle vinkkaan, ettei kannata enää katsoa gradua siinä vaiheessa, kun se on tullut painosta. Silloin huomaa yhtäkkiä tuhat ja sata asiaa, jotka haluaisi muuttaa, ja on liian myöhäistä, hah!

Viimeisen anonyymin kommenttiin heitän vähän ihmettelyä. Ainakin omassa tiedekunnassani ja yliopistossani valmis gradu viedään tosiaan ihan painoon. Mitään omia valokopiosysteemeitä ei meillä hyväksytty. Lienee aika yleinen tapa yliopistoissa.

Turun Tilda kirjoitti...

Onneli: Nyt alkaa tulla, mies palautti G:n vihdoin oikeaan osoitteeseen eli tiedekuntaan :D

Annastiina: Kiitos! Ehkäpä mä jaksan tuon kuvailemasi helpotuksentunteen voimalla vielä pian päälle kaatuvan koeviikon...

Sisko: Onnea sulle kovasti:) Mitäs hankit itsellesi palkinnoksi ;)

Kikka: :) :D

Alma: On kyllä ihanaa! Kiitos myötäelämisestä :)

Kerttuli: Täältä se perästähiihtäjäkin saapuu maaliin ;)

Aurinkojumala: Ihmettelen erityisesti, miksi osassa oppiaineista siitä tehdään vielä poikkeuksellisen suuri numero, kun toisissa opetetaan, että se on juttu muiden joukossa...

Kiitos myötäelosta :)

Turun Tilda kirjoitti...

anonyymi: Minulle taitaa käydä juuri kanssa kuvailemallasi tavalla. Pikku hiljaa ilo irtuaa :)

anonyymi: No kustannussopimusta odotellessa ;) Sitä ennen ihan vain siksi, että niin kuului meidän laitoksellamme tehdä.

Bisquits: Kiitos myötäelämisestä! Juu, ei kannata vilkuilla ;)

Sophia kirjoitti...

Tampereella gradu lähti pdf:nä painoon sähköpostitse; painosta gradu toimitetaan suoraan arvosteluun ja oman kappaleensa saa hakea tai postitse - ihanan helppoa ja todella hyvää palvelua opiskelijoille, kun tuossa vaiheessa ei enää hirveästi huvita lähteä asiaa hoitamaan ja selvittelemään käytäntöjä. Kannet ovat vain kartonkia; hienommat sai lisämaksusta.

Viimeisten kirjoitusten lyöntivirheet jäi itsellä aikoinaan harmittamaan - tuli kiire: takarajaan jäi 20 minuuttia, joten en uskaltanut enää oikolukea, vaikka olisi kai sen ehtinyt. Siellä mm. "ryhmä palaa palaa" tms. :D

Onnea Tildalle!

Ostitko silmälasit jostain kahdet yhden hinnalla -tarjoiksesta? Juuri kävin omani tilaamassa, ja olin niin kahden vaiheilla, että olisipa ollut varaa molempiin...

Sylvi kirjoitti...

Kuulostaa huumaavalta! On se vapautta. Onnea!

Turun Tilda kirjoitti...

Spohia: Anteeksi, kun en muistanut kysymystäsi! Eli ostin silmälasit Specsaversin perustarjoukseen n. 280 e/ kahdet lasit! ei mielstäni ollut paha, isllä vuosi sitten ostamani taisivat maksaa saman verran. Specsavers antaa tarjoushintaan lasit myös prismalasit tarvitseville, mikä on poikkeuksellista :)

ps. Nuo gradutarinat ovat kyllä mielenkiintoisia :)

Lyyli: Kiitos onnitteluista :)