tiistai 15. marraskuuta 2011

Pokat pitää

Elämääni saapui sulostuttamaan (ja terävöittämään) kahdet uudet silmälasit. Voi että, olen onnellinen ja tyytyväinen! Olin nimittäin perin kyllästynyt ja tyytymätön vanhoihini, ja sitten paljastui vielä se fiasko, että mokomat oli tehty ihan väärillä arvoilla.


Olen tuntenut itseni oikeasti paljon hehkeämmäksi, mieskin sanoi, että silmät tulevat paljon paremmin esille. Pystyn nyt suhtautumaan tähän piilokarsastajan pakkopullaan myös paljon neutraalimmin, kun lasit menevät ihan asusteesta :) Pidän molempien kaksivärisyydestä - vaaleanpuna-lohenkukertavan-liilat ovat kuin ihoani vasten tehdyt ja sinimustilla nördeillä saa sitten pientä teatraalisuutta aikaan ;) Eräs oppilas kysyikin tänään, ovatko lasit oikeat vai imagosellaiset. Uuh. En oikein edelläänkään sulata imagolaseja! Mielestäni lasit ovat lääkärin määräämä lääke, ei mikään keino näyttää älykkäämmältä tai trendikkäältä.


Nuutuneen päivään toi piristystä myös gradukassi sisältöineen. Ihan loistava tempaus antaa kylkiäisenä pinkki kangaskassi! Kluutille siitä pisteet ;) Ihan putkeen suoritukseni ei mennyt, kun menin tarjoamaan graduja suoraan laitokselle tiedekunnan sijaan. Tätä yliväsymys teettää. Eli aivan maalissa Tilda ei ole vielä, mutta eiköhän se loppusuora jo häämötä :)

Kiitos kaikille tuhannesti gradunpainatusvinkeistä ja muista viime aikoina runsain määrin tulleista kommenteista. Olette kultaisia! Vastaan valituille, kunhan tämä tästä tasaantuu.

Öitä!

Ps. Huomioikaapa viimeisetkin tuo ikäjakaumautelu ;)

7 kommenttia:

Augusti kirjoitti...

Siis huh, montako noita oikein otit? Itse otin vain sen minimimäärän eli kaksi, en edes itselleni jättänyt yhtään. Aiotko antaa niitä joululahjoiksi?

Marianna kirjoitti...

Säihkähdin hieman tuota gradukuvaa.. En tiennyt, että graduja on tapana painattaa ihan kovakantisiin, luulin, että itse tulostettu läpyskä riittää :D Ei täälläpäin mielestäni väitöskirjojakaan laiteta kuin pehmeäkantisiin, mutta ne menevätkin varmaan yliopiston painolinjoilla..
Voisit myös (sitten aikanaan) kirjoittaa siitä publiikista. Google toki kertoi idean, mutta taitaa olla joku Turun yliopiston erikoisuus sekin, kun en itse ole moisista kuullut.

Turun Tilda kirjoitti...

Marianna: Ahaa, on siis muitakin käytäntöjä? Olen itse nähnyt vain kansitettuja graduja - anoppini, mieheni, ystävieni... Kaikki tosin turun yliopistosta valmistuneita vaikkakin vähintään kolmesta neljästä eri tiedekunnasta...

Katsotaan nyt, ehdinkö publiikkiin, riippuu tarkastajista ja byrokratiasta :/ Se on hyvin epävarmaa, sillä munasin periaatteessa mahkuni, kun en ollut supersupersuperahkera - vain ahkera ;)

Turun Tilda kirjoitti...

eräs viestin lähettänyt: En usko, että se mitään sanoo kenellekään, ei ainakaan ilman, että oikeasti lukee graduani ;)

Turun Tilda kirjoitti...

edellinen: No poistin kuitenkin...

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa että joillakuilla on graduprojekti jo tossa vaiheessa. Itselläni vasta odottaa alottamistaan :). Hienot lasit olit muuten löytänyt! Tosi kivan värisetkin :).

Turun Tilda kirjoitti...

anonyymi: Kiitos lasikehuista, olen mielettömän iloinen näistä uusista! Kyllä se gradu pikkuhiljaa syntyy. Luepa kesällä kirjoittamni teesit gradunteosta. Löytyy arkistosta "gradun" kohdilta. :)