keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Nuttura, huopahamonen ja vuosikertakengät

Tänään mennään pelkällä päivän työasulla. Päälläni oli sekä vanhaa luottokamaa että uudempaa, jonka halusin nostaa uudestaan parrasvaloihin.

Elloksen musta taskullinen huopahame on käytössä neljättä työvuotta. Olen todennut sen erittäin käyttökelpoiseksi talvikauden työhameeksi. Koru on vähintään yhtä vanha ja barokkinen neulenuttu viime vuodelta. Korkkaamattomat 70-luvun nahkakengät ovat taas löytö syyskuisesta vintage-tapahtumasta. Ne ovat ihan älyttömän hyvät jalkaan! Nutturasta sen verran, että siitä tulee joka kerta hieman epätasainen, mutta pöyheä. Kokeilepa puolipitkiin hiuksiin, jos sinulla on kymmenisen minuuttia ylimääräistä aikaa aamuisin - tee ilmava ponnari ja käännä hiusosioita tasaisesti pinneillä sisäänpäin. Lopuksi viimeistele lakalla. Voit käyttää hiuspuuteria tai muuta pahan päivän hiustuotetta mahdollisimman tuuhean vaikutelman aikaansaamiseksi.


Eipä muuta tällä kertaa!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tyylikästä! Ja upee nuttura ;= )

Augusti kirjoitti...

Ihanat kengät; tahdon samanlaiset!

Turun Tilda kirjoitti...

anonyymi: Jee, kiva kuulla :)

Augusti: Harmi, etten muista, mikä tuon pienen vintageputiikin nimi oli. Joka tapauksessa kengät olivat käyttämättömät ja maksoin niistä vain 28 euroa...

Augusti kirjoitti...

Äääk, siis oliko tuo putiikki Turussa? Olisipa siellä ollut muitakin kokoja (muistatko, oliko?)! Minulle tulee näköjään kengistä tällaisia ihmeellisiä pakko saada -ajatuksia, vaikka muuten sellaisilta aika hyvin vältynkin.

Turun Tilda kirjoitti...

En siis osaa sanoa, mikä liike se oli. En valitettavasti muista enää... En muista nähneeni Turussa. He olivat vain paikalla siellä Aura Street Market goes vintage-tapahtumassa Kårenilla.