torstai 17. toukokuuta 2012

Kolmantena hääpäivänä

Eilen minua odotti keittiönpöydällä todellinen yllätys - nimittäin lempikukkani ja "ässäarpa". Oikeasti tuo "arpa" olikin lippu Ruisrockiin; päiväksi jolloin festareilla esiityvät lempparini Nightwish ja Cardigans! Voi miun miestä, miten muisti hääpäivän! Arvatkaapa, olinko itse ehtinyt mihinkään mitään hankkimaan.... Eväsleivät sentään hänelle väsäsin...Toinen yllätys oli se, että pääsin ennakkoarvailuistani huolimatta jatkoon myös Jyväskylässä. Olin jo ääneen todennut, että olisi oikeastaan helpotus, tie siellä tyssäisi ykkösvaiheeseen. No, nyt kun asiat menivät näin, niin onhan sitä tosissaan yritettävä! Hakijoita oli kuitenkin 177 ja vain 61 pääsi kakkosvaiheeseen. Jyväskylä on kuitenkin puolet lähempänä Joensuuta ja samalla tulisi säästettyä pitkä penni rahaa, kun majoittautuminen hoituisi vanhempien luona. Tsemppi siis jatkukoon vielä kesälomankin puolella...

Tutkielma punaisten kenkien ympärillä jatkuu. Nyt kaverina vanha tuttu Zaran mekko...

Mukavaa helatorstaita kaikille!

6 kommenttia:

Kutri kirjoitti...

Hyvältä näyttää. Oikein hyvältä. Ja mä olen nyt vakuuttunut siitä, että elämäni ei ole ihmisarvoista ilman punaisia korkkareita.

Kikka kirjoitti...

Ja minun luo! Olen jo monta kertaa ajatellut, miten kiva olisi saada sinut kylään, jos aloittaisit opinnot täällä. Hurjasti lykkyä siis kokeisiin, pidän peukkuja ja lähetän telepatia-aaltoja.

Maria F. kirjoitti...

Myöhästyneet hääpäiväonnittelut, Tilda! Samoin onnittelut pääsykoemenestyksestä ja onnea toiseen vaiheeseen, toivottavasti lykästää! Asiasta mitään tietämättä luin tuolta jostain aikaisemmasta postauksesta, että suunnittelet opoksi ryhtymistä -- varmasti oiva idea ja sopisi sinulle.

Olis kiva nähdä teitä piakkoin, eilen tulitte mieleen hääpäivänne takia ja niinpä muistin taas blogisikin piiiitkästä aikaa. :) Terveisiä kotiin!

T. Maria F.

Kerttuli kirjoitti...

Hienoa, Tilda! Tsemppiä ja onnea kakkosvaiheeseen!

Vale kirjoitti...

Entinen openi on perustanut opeblogin: http://opepohtii.blogspot.com/. Ajattelin vinkata kun ei kai opeaiheisia blogeja niin hirveästi vielä ole?

Turun Tilda kirjoitti...

Kutri: Ei tietenkään ole ;) :D

Kikka: Voi, kyllä mielelläni! Katsotaan jos tärppäisi. Se olisi liian hyvää ollakseen totta...

Maria F: Kiitos Maria! Ja kiva kuulla sinusta. Toivottavasti ehditään tässä kesän aikana olal enemmän yhteyksisä. Sorry, kun vastaus viivästyi, en ehtinyt tänne blogin puolelle viikonlopun aikana.

Kerttuli: Kiitos! Sitä tarvitaan ;)

Vale: Kiitti vinkistä!