tiistai 15. toukokuuta 2012

Hopeaista


 Iltapäiväistä!

Olen nyt sitten toista päivää peräkkäin näköjään housukaartilainen. Hameväen ei kuitenkaan kannata säikähtää - mekot ja hamoset ovat edelleen se Tildan omin alue. Reitevänä näitä housukuvia on myös hieman hankala ottaa; menee hetki, ennen kuin keksii oikeat niksit ja kuvakulmat ;) Fiftarifarkut korkkareilla sopivat kai kuitenkin muodokkaammillekin :)

Tänään fiftarifarkkujen parina oli hopeinen neule - se ei tosiaan ole vain harmaa vaan maalattu pinnalta hopeavärillä! Ostin sen Weekdaysta samaisella Hesan pysähdyksellä kuin Cheap Mondayn farkut. Hopeaan rimmaa tietysti hyvin samanvärinen koru - Accessorizen hopeinen alekoru onkin osoittautunut oikeaksi joka paikan höyläksi tämän kevätkauden aikana!Kutrit ovatkin sitten olleet perinteisellä Tilda-nutturalla takaraivolla. Korallinpunaiset kynnet sointuvat taasen kivasti punaisiin korkkareihin.


Nyt on edessä rästikokeiden korjausilta! Toivottavasti hyvät kelit jatkuvat myös sitten, kun ehdin torille kahvittelemaan - nyt sumppi on nautittava päätteen ääressä

Eipä muuta kuin päivänjatkoja!

Ps. Onko parempi näin, kun kuvat ovat taas vähän suurempia?

5 kommenttia:

zubi kirjoitti...

Aivan ihastuttava kuva tuo viimeinen, upea kampaus kertakaikkiaan.

Kutri kirjoitti...

Iiiiii! Iiiihana neule ja muutenkin aivan iiiiihana look! Olen samaa mieltä siitä, että alin kuva on kerrassaan ihastuttava!

Mitä muuten höpäjät reitevyydestä? Mikään kuvauskulma tai niksi ei peitä Todella Leveitä Reisiä, joten sulla ei sellaisia kyllä ole!
(ja minä olen huutomerkkien suurkuluttaja)

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Kuinka "löysit" tuon housumallin (siis suositteliko myyjä tmv.?), voisin kuvitella noiden farkkujen sopivan myös omalle kropalle. Miulla on yleensä tuskaa housujen osto, koska oma vartalo ei tunnu olevan tehty nykymitoituksille.

Aivan upea asu siulla jälleen, teidän koulun oppilailla on kyllä tyylikäs opettajatar:)!

Valoa loppuviikkoosi:)!
T:Anne

Turun Tilda kirjoitti...

Zubi: Kiitos!

Kutri: Ei kai todella leveitä :) Mainitsen näitä ruumiinrakenteeseeni liittyviä juttuja osittain senkin vuoksi, että samanmalliset ihmiset voisivat saada vinkkejä pukeutumiseensa :)

Anne: Kiitos :) Kokeilin ensin yhtä toista Helmi otsalla-blogin Rannan suosittelemaa mallia, mutta se ei istunut yhtään. Sitten myyjä taisi tosiaan ehdottaa tätä. Aika tuuripeliä tuo oikean mallin löytäminen tosiaan on!

Sylvi kirjoitti...

Mahtava nuttura - ja asu muutenkin. Isot kuvat ovat mielestäni parempia, pieneltä ruudulta kun lukee silmävikaisena (eli hajataittoisena silmälasipäänä) blogeja, rakastaa selkeitä fontteja ja isoja kuvia.