maanantai 21. toukokuuta 2012

Tällaisena päivänä

Maanantaista!

Johan on päivä! Päivänä tällaisena ei rästikoepinojen takana (viimeistä viedään, jesh! Sitten onkin uuden, mutta sentää viimoisen koeviikon aika...) istuva opekaan malta olla jo suomatta ajatusta tulevalle kesälle. Miltä Tildan kesä näin ennakkoon näyttääkään?

- Jyväskylän pääsykokeet ovat melkein heti suvivirren perään. Kun niistä päästään, niin vuorossa on:

- Pation rakennuspuuhia, minulle tosin taitaa jäädä virvoitusmestarin hommat ;)

- Pikaloma Tukholmassa ihanan kollegan kanssa. Tiedossa on kiireetöntä kahviloissa istuskelua, vintage-putiikkien koluamista ja ruotsalaisten tyylitajun ihastelemista.

- Toinen kerta toden kai sanoo, ajattelin mennä sinne publiikkiin nyt, kun syksyllä hieman myöhästyin...

- Ankaraa kirppistelyä, ainakin myyntimielessä. Nyt olisi aika hankkiutua eroon niistä vaatteista, joita ei tule koskaan pidettyä. Olisiko kukaan Tildan lukijoista kiinnostunut tietämään aikaa ja paikkaa, sitten jos ja kun saan vihdoin pöydän varattua? Tällä kertaa veisin vaatteet tosin Kaarinaan, en Turkuun.


- Ruisrock, ruisrock... Nähtyä tulee ehkä muutama opiskelukaverikin ;)

- Heinäkuussa sitten vihdoin Itävaltaan ystävien luokse! Olisikohan koko loman kohokohta ;)

- Muuten aion lukea hieman liian keveitä romaaneja, juoda rauhassa aamukahveja, kerätä mustikoita,  kuutamouida, samoilla pitkin Aurajoen rantoja ja Kuuvannokan kallioita, SILLÄ TULOILLAAN ON TILDAN ENSIMMÄINEN TODELLINEN OPETTAJAKESÄLOMA! Ei enää koskaan itkuisia ja hikisiä gradukesiä :)

Onko jollakulla toisella ekaa kertaa kyseinen onni ja autuus edessä?

Mukavaa illanjatkoa!

Päivänasu:

mekko -H&M

kengät - OIS

rintarossi - ystävältä lahjaksi saatu

neulenuttu - Seppälä

12 kommenttia:

Tessa kirjoitti...

Onnea graduttomasta kesälomasta ihan mielettömästi jo etukäteen! Noin aluksi sitä nimittäin osaa vielä arvostaa :). Suunnitelmat kuulostavat oikein mainioilta muutenkin.

Fantome kirjoitti...

Kaarinan Kirppis-maailmalle ääni. En tosin ole ikinä myynyt itse kamaa millään kirpparilla, mutta muuten ihan asiakkaana pitänyt tuosta paikasta. Henkilökunta on mukavaa, ja samalla voi piipahtaa Prismassa ja Tarjoustalossa tien toisella puolen. :D

Emmi kirjoitti...

Voi miten kaunis mekko! Onko tämän kevään hankintoja?

Opekesälomaan menee vielä tovi itsellä, mutta ensimmäinen palkallinen kesäloma kuitenkin on tänä kesänä! Luksusta opiskelijalle! :)

Karkkis kirjoitti...

Oi! Minä voisin mielelläni käydä Tilda-loosissa Kaarinassakin asti.

Lomasuunnitelmat kuulostavat ihanilta. Nauti ekasta opelomasta oikein kunnolla! Joskus kun mietin tulevia työssäkäyvän lomia, käy mielessä, miksen sittenkään alkanut opiskella kieltenopettajaksi... Ehkä lomia tärkeämpää on kuitenkin itselle vielä paremmin sopiva ala! :)

Onneli kirjoitti...

Tsemppiä vikoihin työpäiviin ja loppurutistukseen opohaun kanssa! Sitten se iiiihana kesäloma :)

Ps. Mäkin muuten alkanut kiinnostua opohommista, kun yksi kaveri sanoi että sopisin siihen hommaan ja serkun vaimo on opo ja siltäkin paljon kuullut mitä työ on. Ehkäpä joskus, mutta sitten kun ei ole enää ihan pieniä lapsia.

Augusti kirjoitti...

Minun onkin pitänyt kysyä jo muutaman viikon ajan, olisitko kiinnostunut jakamaan kirppispöydän. Minulla olisi paljon kaikenlaista, josta tahtoisin eroon (ei tosin mitään niin trendikästä kuin sinulla), mutta pöydän pitäminen yksin tulee liian kalliiksi, kun en itse varmaan kovin paljoa kuitenkaan ansaitse. Saa toki kieltäytyä ehdotuksesta, jos myyt mieluummin pelkkiä omia juttujasi!

Noora kirjoitti...

Uusi lukija ilmoittautuu :)
Vähän hymyilytti ja samalla kauhistutti, nimittäis mulla olis nyt edessä se gradukesä!! Toivottavasti on ainoa sellainen. Muutaman vuoden tauko opiskelusta meni töitä tehdessä ja nyt olen takaisin koulunpenkillä. Saan taas kuitenkin olla Turussa ja Turun kesässä, joten eiköhän se graduilukin siinä onnistu, näin ainakin toivon!

Elisabet kirjoitti...

Kivoja kesälomasuunnitelmia sulla. Varmasti erityinen kesä kun ei tarvitse miettiä gradua. Nauti! :)

Anna kirjoitti...

Ihanat kesälomasuunnitelmat!

Turun Tilda kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista! en ehtinyt valitettavasti viikolla vastakommentoimaan. Tässä täsmällisempi vastaus vielä muutamille teistä.

Emmi: Se on valitettavasti parinkolmen vuoden takaista mallistoa :)

Onneli: Just go for it ;) Sitten kun sen aika koittaa :)

Augusti: Katsotaan kesemmällä!

Noora: Tervetuloa seurailemaan :)

Kiukunperi kirjoitti...

Hei,

onpa mukavaa, että pääset nauttimaan ensimmäisestä oikeasta kesälomasta! Täytyy heti kysyä, että onko kyseessä palkallinen loma? Itse olen kieltenopettajana viettänyt jo 4-5 kesälomaa, mutta työttömän statuksella... Tähän asti olen aina ollut jonkun toisen sijainen, ja viranhaltija on sitten luonnollisestikin tullut kesäksi töihin (!). Ensi vuonna ihan ensimmäistä kertaa tuntiopettajana, ja luvassa olisi myös kesän palkka!

Katselin tässä ihaillen hienoja asujasi. Itse olen laiska pukeutuja, ja tilanne kriisiytyy elokuun koittaessa, koska vaatekaappi pursuilee liian isoja vaatteita! Mutta en ala ihan vielä angstaamaan sitä asiaa.

Mukavaa kesäloman jatkoa!

Turun Tilda kirjoitti...

Kiukunperi: Olen siinä mielessä onnellisessa tilanteessa, että en ole kenenkään sijainen, joten saan palkan kesältäkin. Tuo sijaisten kyykyttäminen on kyllä niin väärin! Ei taida edes olla mahdollista missään muussa ammatissa... Kiva, että olet läytänyt tiesi blogiini. toivottavasti vaatevinkeistäni on inspiraatioksi. mottoni on, että yhdistele vanhaa ja uutt. Olen tuunaillut (tai tuunauttanut poropeukalo kun olen) vanhoista vaatteista käyttökelpoisia. Syksyllä tulee taas muutama sellainen ompelijalta. Mukavaa kesänjatkoa sinullekin :)