tiistai 15. maaliskuuta 2011

Äänioikeus anonyymeille

Heipä hei taas :)

Tänään aika on kulunut lainaneuvotteluissa ja hoitaessa muita juoksevia asioita. Alkaa olla jo ihan aikuinen olo ;) Seuraavat päivät ja viikot tulevatkin olemaan hektisiä ja toivon vain selviytyväni kaikesta.


Eräs hektisyyttä aiheuttava tekijä on huomenna koittava reaalikoe. Historian kirjoittajia on tänä vuonna kohdallani (abien kokonaismäärään suhteutettuna) kohtuullisen paljon. Olen tietysti iloinen aineeni suosioista, mutta hommaahan tarkastaminen toki aiheuttaa! Opiskelijoita reaalin kirjoittaminen jännittää puolestaan ajan jakamisen kannalta. Olisi osattava vastata informatiivisesti ja kattavasti, mutta myös napakasti. Kyseessä onkin jonkin sortin kypsyyskoe äidinkielen kokeen ohella. Toivon näin virtuaalisesti menestystä niin omille opiskelijoilleni kuin kaikille muillekin reaalikokeen kimpussa ahertaville!

Minipostauksen lopuksi vielä eräs pohdinnan tulos. Ajattelin palauttaa anonyymien kommentointi oikeuden. Otan monen muun lailla kommentinvalvonnan käyttöön, jolloin mielenrauhani tulee säilymään. Eli jos langoilla on yhä niitä iloisia aktiivisia anonyymejä, niin tiedoksi vain, että tästä illasta alkaen äänioikeutenne on palannut :)

Mukavaa viikonjatkoa!

Päivän "laina-asu":

tunika -Lindex

vyö - H&M

farkut - uudet Nudiet :)

kengät - joutaisivat roskiin! (hörppivät vettä kärjistä...)

9 kommenttia:

Augusti kirjoitti...

Hehehee, kommentoinpa vain kommentoimisen ilosta! Ihmettelen edelleen kovasti, kun kukaan ei kommentoinut edellistä hauskaa postaustasi.

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Kiva, että sallit kommentoinnin jälleen meille "anoille":)!

Voimia ja valoa seuraaviin kuukausiin, siulla taitaa olla tapahtumarikas kevät edessä!

T:Anne

Ps. Mitenkä siun gradu-prosessi on edennyt?

Lisa kirjoitti...

Kiitos Tilda äänioikeudesta!:) Moneen kohtaan olisinkin mielelläni kommentoinut jotain, joten näin jälkikäteen pakko kehua niitä teidän asuntonne myyntikuvia! Ne ovat aivan upeita ja varmasti olivat iso tekijä siinä, että saitte asuntonne niin nopeasti myytyä.

Lähitulevaisuudessa olisi muutto isompaan asuntoon tulossa ja olen aika paljon käynyt myynti-ilmoituksia läpi. Täytyy sanoa, että suuri osa ihan kiinteistövälitysfirmojen sivuilla olevista kuvista on aivan kökköjä: kuvien laatu on surkea, kaikista huoneista ei ole yleensä lainkaan kuvia ja asukkaat eivät ole vaivautuneet välttämättä kotiaan siivoamaan tai edes järjestelemään tavaroita niin, että asunto houkuttelisi ostajia. Niiden kuvien perusteella kuitenkin ainakin itse teen pitkälle sen päätöksen, kannattaako kyseistä asuntoa edes harkita!

Kirsi kirjoitti...

Ihanaa, että voin vihdoinkin kommentoida! :) Minulla on googletili, mutta salasana on hukassa, enkä ole saanut sitä selvitettyä, joten kommentointi ei ole onnistunut.

Olen lukenut blogiasi jo jonkin aikaa ja tykkään siitä kovasti! :) Tyylisi sekä pukeutumisessa että kirjoittamisessa on ihana. Muutenkin samaistun sinuun, oma graduprosessini on ollut käynnissä pari vuotta ja yritän viedä sitä nyt syksyyn mennessä loppuun.

Tsemppiä töihin, muuttoon ja gradun parissa ahertamiseen! :)

Amalia kirjoitti...

Kiitos kommentointioikeudesta! Olen seuraillut blogiasi jo yli puoli vuotta, mutten ole vaivautunut luomaan itselleni google-tiliä.

Tykkään todella paljon blogistasi, sekä lifestyle-jutuista että "syvällisemmistä" pohdinnoista. Olen myös opiskellut erästä historia-ainetta ja siksi luen kiinnostuneena ajatuksiasi ja olen usein samoilla linjoilla kanssasi. Myös pukeutumisessasi on paljon samaa kuin minun, vaikka ehkä sekä vaatteissa että sisustamisessa linjani on sinua himpun verran epäromanttisempi :)

Opettajaa ei tosin minusta saisi millään - sijaistettuani runsaasti opiskeluaikoina olen todennut sen olevan aivan liian rankkaa hommaa minulle! Mutta hienoa, että jaksat opettaa paneutuneesti, historia oli ja on minusta yksi tärkeimmistä oppiaineista koulussa (heh, yllätys).

Mukavaa keväänjatkoa ja tsemppiä muuttopuuhiin!

Tilda kirjoitti...

Augusti: No kiva kuulla taas sinusta ;) Eipä samat jutut aina naurata kaikkia. Sen olen huomannut monta kertaa...

Anne: Kiitos, kyllä vain! G ei nyt etene sattuneesta syystä. Kaksi viikkoa yo-hommia töiden ohella ja sitten muutto heti perään. En ole silti masentunut ja motivaatio työn suhteen on erittäin korkealla. Tiedän saavani työn lopppun viimeistään syksyn alkuun mennessä, mutta toivon mukaan jo aiemmin!

Lisa: Kiva kuulla! Pitäisiköhän miehelle ehdottaa sivybisnestä asuntovälitystoimistojen freelancer-kuvaajana. Näyttäisi olevan kysyntää...

Kirsi: Kiitos kivasta kommentista! Tsemppiä myös sinun aherrukseesi. Omani alkaa olla jo voiton puolella, jos mietin kuinka kauan G-prosessiin on kokonaisuudessaan mennyt. Olisipa vain jo kesä, että voisin tehdä sitä päivittäin!

Turun Tilda kirjoitti...

Amalia: Onpa mukavaa, että myös uusia lukijoita on liittynyt remmiin. :) Kommenttisi on myös minulle tärkeä, sillä se kannustaa jatkamaan tällä vaihtoehtoisen tyyliblogin linjalla.

Minun kohdalleni on varmaankin osunut liian helppoja luokkia (koputan puuta), sillä jos kaikki olisivat mahdottomia (kuten ilmeisesti joissakin lähiöissä) niin kuka tätä työtä jaksaisi tehdä!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos "kommentointioikeudesta" :-)

Piti Ikean villamatoista kommentoida, että meillä on eteisessä ollut jo useamman vuoden kyseisen puulakin villamatto ja hyvin on kestänyt. Ei ole kulunut pahasti, vaan on pysynyt ryhdissään.

Aurinkoista kevättä!

Turun Tilda kirjoitti...

anonyymi: Eipä kestä :) Loppujen lopuksi tämä kommenttien valvonta on ehkä keinoista paras, sillä se sallii monet kivat ja käyttökelpoiset kommentit minun kuin muiden iloksi, mutta pystyn valvomaan samalla identiteettisuojaani. Kiva kuulla, että Ikean matoissa on ollut hinta-laatusuhde kohdillaan!