keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Flowerpower

Isokokoiset kukkaprintit vahvoilla väreillä ei ole se minun ykkösjuttuni, mutta tykkäilen silti näin mustaan yhdistettynä. Ehkäpä yhdistelmä allegorisoi tässä pukeutumistaiteessani mustasta mullasta työntyviä kevään ensimmäisiä tulpaaneita tai jotakin muuta yhtä proosallista. Äh, oikeasti totuus on se, että yritin epätoivoisesti löytää garderopista paitaa, joka sopisi jakun alle. Siis vieläkin proosallisempaa.


Nyt on vähän väsy päivä, mutta onneksi kirkkaana ja lämpimänä loimottava kevätaurinko muistuttaa, että kesää kohti mennään valtavin harppauksin. Maantiellä pitää oikein hillitä itseään, ettei innostu kaasuttelemaan kuivalla asfaltilla :)


Ps. Feelunique-tilaus saapui, ja ainakaan visa-laskussa ei ollut merkintää tullimaksuista, huh!

Päivän työasu:

jakku - H&M

paita - Vero Moda

farkut - Nudie Jeans

koru - Gina Tricot

kengät - Vagabond

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Tuohan on pirteä paita! Ja kiva, että anotkin voivat nyt kommentoida :)

Et ole tainnut ikinä joutua maksamaan tullimaksuja? :) Tullimaksua ei noin vaan voida veloittaa luottokortiltasi ilman, että siitä tietäisit. Tuote maksetaan tilatessa ihan normaalisti, mutta tulli poimii EU:n veroalueen ulkopuolelta tulevia lähetyksiä mm. lähetykseen merkityn arvon tai lähetyksen koon perusteella. Esim. Feeluniquen tilauksesta et joudu tullia maksamaan (tulee Kanaalisaarilta, jotka eivät kuulu EU:n veroalueeseen), mutta noin yli 45 euron tilauksesta tulee verot maksettavaksi (mikäli jää tulliin). Nämä veloitetaan jo pakettia noutaessasi tullin toimipisteessä eli jos olet paketin käsiisi saanut maksamatta siitä mitään extramaksuja niin voit huokaista helpotuksesta :)

Tessa kirjoitti...

Hyvin sopii paita jakun alle, ja kirkkaat värithän ovat muotia tänä keväänä!

Turun Tilda kirjoitti...

Tiina: Kiitos ja tosi mukavaa, että moni anonyymi näyttää edelleen seurailevan blogiani :) Taidan siis voida huokaista helpotuksesta, mutta seuraavan kerran pitää olla tarkka noiden tilauksen kokonaissummien kanssa.

tessa: Kiitos, niin taitaa olla! Pitänee kaivaa myös muutama värikäs laukku kaapin pohjalta käyttöön :)

Uusi Aamu kirjoitti...

Ihanan pirtsakka paita. Vaikka ei ne kukkakuosit munkaan suosiossa aina ihan välttämättä kuitenkaan ole niin joskus ne niin sanotusti sopii kuin nenä päähän :)

Ja kommentoin tähän nyt samalla tuon uudemmankin postauksen aihetta eli nauttikaa nyt täysillä kaikesta kulttuurista ja taiteesta. Josko siitä saisi ihan pysyvän ilmiön :)

Ihanaa kevättä! Ja nautinnollisia kuivan tien kelejä ;)

Turun Tilda kirjoitti...

Uusi aamu: Kiitos :) Pitäisi tosiaan ottaa ilo irti nyt tästä Turun kulttuurivuodesta. Ihanan monipuolista ohjelmaa on tarjolla.