tiistai 3. huhtikuuta 2012

Väriä kuin virpomisvitsassa

Huomenisia! Kasvoikohan värin nälkäni vähän liikaakin? Yhdistin eilen viime kesäisen kukerrustunikan valkoiseen bleiseriin ja vaaleisiin Vagabondin nahkasaappaisiin. Huomioikaapa, mulla oli jopa kynnet lakattu! En ole ollut mikään kynsi-ihminen, mutta kun viime kesänä eräs tuttu kosmetologi mainitsi,että muodissa ovat itse asiassa pienet punaiset kynnet, niin innostuin kynsilakoista ensimmäisen kerran kymmeneen vuoteen! Jos kerran töppösorminenkin saa kerran vuosikymmenessä loistaa, niin pitäähän ilo ottaa irti ;)

Muina asusteina toimivat fiksattu sydämenmuotoinen lempirihkamakoruni ja ohut Pieces-merkkinen vyö. Kerrankin tarjolla oli sopivan lyhyitä nahkavöitä, jotka eivät roiku rumasti. Sopii esim. 50-lukuisten kellomekkojen seuralaisiksi. Käykääpä uumattaret hakemassa omanne lähimmästä Vilasta (tai mahdolliseti Vero Modasta).

Lopppun vielä Shakiran paras kappale, neidon ruumiinhallinnastakin voisi ottaa vähän mallia ;) Ja hän ei kyllä häpeä päärynäisyyttään yhtään :)

2 kommenttia:

H kirjoitti...

Suosittelen menemään mukaan itämaiseen tanssiin, sitähän tuo Shakirakin vissiin harrastaa. Siellä kun huomaa että lantiolla voi tehdä kaikenlaisia juttuja ja ei haittaa onko päärynä vai omena, päasia on että se lantio liikkuu:) Ja naisellisuus on pääosassa.

Anonyymi kirjoitti...

IHANA ASU :) niin keväinen ! tykkään kun oot värikkääseen tunikaan yhdistäny ton valkosen jakun!