keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Värisuora jatkuu

Heipä hei!

Oman kaapin antimista koottu värisuorailu jatkuu! Viime vuotinen H&M:n raitapaita pääsi tänään saman lafkan musta hamosen kaveriksi. Vero Moran korallinvärinen neulenuttu on vuosien takaa - taisi kustantaa tuolloin vitosen.

Kuvittelin kaksi viikkoa sitten, ettei värillisiä vaatteita muka löytyisi kaapista - hupsu tyttö! Tuohon ansaan lankeamalla saa rahat tuhlattua kaikkeen uuteen. Pidän kiintotähtenä nyt sen, mitä oikeasti tarvitsen - Weekdayn kahdet Thursday-farkut (Helmi otsalla-blogin Rannan mukaan parhaat päärynälle) ja ne Minna Parikan juhlakorkkarit ansaittuna gradupalkintona (niin-in, pitäs päästä sinne Hesaan nyt vihdoin, kun se Weekdayn myymäläkin sijaitsee siellä). Mutta ehkä sitten kesällä!

Ihana ilma! Nyt enää päivä töitä ja sitten pääsiäislukuloma. Voipi olla, että blogi hiljenee nyt totaalisesti ennen niitä pääsykokeita. Eli moikka ja nauttikaa te muut ansaituista lomapäivistä!

Loppuun vielä kappale, jolla aloitettiin tänään lukion yhteiskuntaopin valtio-opin kurssin. Paleface on loistava esimerkki nuorille keinoista vaikuttaa kansalaisyhteiskunnassa.

4 kommenttia:

jaana kirjoitti...

Paleface on hieno valinta. Miehen sanoituksissa on mistä ammentaa pohdittaessa suomalaista yhteiskuntaa. ja vielä nuoria (ja vähän tälläisia vanhempiakin) puhuttelevassa paketissa.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana asu!

miss_marjorie kirjoitti...

Tsemppiä loppukevääseen!

Maizena kirjoitti...

Kokoat kivoja asuja :) mietit tuolla aiemmin asujuttujen mielekkyyttä. Kannatan! Toisaalta on mukavaa lukea pohdituttaviakin tekstejäsi.
Aurinkoista kevättä! T.Maizena