torstai 19. huhtikuuta 2012

Kultyyrinen shoppailuvinkki

Iltaista!

Huomasin, että tämän kevään Hulluilla Päivillä (Stockmann, Akateemisen kirjakaupan puolella) myydään alehintaan erästä kirjalemppariani eli Suomen lasten historiaa (tekijät Jussi Kaakinen, Juha Kuisma ja Kirsti Manninen). Olen itse hyödyntänyt teosta erityisesti yläkoulun historian tunneilla, mutta näin historian maikkana toivoisin teoksen löytyvän myös kotien kirjahyllystä. Teos on oiva tapa kiinnostuttaa n. 9-15-vuotiaat lapset kansakuntamme vaiheista aina kivikaudesta nykypäivään. Teos sisältää mielenkiintoisia infoaukeamia ja muutaman sivun mittaisia Suomen historian eri vaiheisiin liittyviä sepitettyjä tarinoita.

En valitettavasti kiinnittänyt huomiota teoksen hintaan, mutta luulisin sen olevan edullisempi kuin yleensä.

Nyt Jyväskylän pääsykoeteoskin on luettu sentään kertaalleen läpi - huomenaamuna junassa on tiedossa armoton kertaaminen! No, jos koitos ei tuota tulosta, niin pääsenpä viimein tapaamaan vanhempiani sitten joululoman. Palaillaan asiaan ensi viikolla ainakin blogiarvonnan merkeissä.

Mukavaa viikonloppua!

kuvalähde täältä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Olen aikanaan ostanut tuon kirjan omien lasten ollessa pieniä. Mutta oli kauhea pettymys, kun havaitsin, että se oli Suomen historiaa lapsille eikä Suomen lasten historiaa! Olin siis luullut, että se kertoo, millaista on ollut olla lapsi eri aikoina. Koskahan sellainen teos kirjoitetaan, jossa kerrottaisiin lapsille, millaista on ollut olla suomalainen lapsi just jääkauden jälkeen, kivikaudella, keskiajalla jne. Sen kirjan ostaisin oitis.