tiistai 27. maaliskuuta 2012

Kömpelöinen

Blogin pitäminen on välillä aika nolostuttavaa. Tuttavani, jotka tietävät tästä harratuksestani ovat saattaneet todeta, että Tildallahan ei ole ilmeisesti mitään ongelmia poseerata valokuvissa. No näinhän asia ei ole. Ensinnäkin koen valokuvissa poseeramisen inhottavaksi. En ikinä tiedä, mihin kädet ja jalat tulisi laittaa, jotta näyttäisi järkevältä ja rennolta. Olen oikea kömpelöinen. Minulla ei ole minkäänlaisia kehonhallinnan taitoja (ja se johtuu tietysti siitä, ettän ole koskaan harrastanut kunnolla liikuntaa). Blogikuvia aloin ottaa, koska halusin jakaa tyylini toisten kanssa. Paljon kivempaa olisi törmätä vain kadulla ja hihkaista puolin ja toisin, että onpa vaikka ihana mekko! Mutta eiväthän suomalaiset niin toimi, vaan lorvivat täällä blogosfäärissä...

Toinen luulo on se, että blogin pitäjällä on varmasti joko tosi hyvä tai sitten vastaavasti tosi huono itsetunto. Kun kehtaa itseään ja vaatteitaan esitellä se johtuu joko hirveästi egosta tai sitten kaipaa jatkuvaa pönkitystä itsetunnolleen. Hmm... Nuo väitteet eivät varmasti ole täysin perättömiä, mutta enemmän olen kyllä kaivannut huomiota niille syvällisemmille postauksilleni.

Minua ei ole koskaan vaivannut laittaa näitä hullunkurisia asentovääntelyitä tänne blogosfääriin, vaikka välillä jonnekin "ammattimaisemman" bloggaajan sivuille eksyessä saaattaa hetkellisesti hieman hävettää, että mitäs tässä oikein räpeltää. Ajoittain koen (viime aikoina taas ehkä hieman enemmän kuin ennen) lievää alemmuutta blogimaailman kilometrikoipia katsellessa. Olen joutunut myöntämään, että kaipa sille on kuitenkin syynsä, että mallitkin ovat tietyn mittaisia. Kyllähän ne nykymuodin mukaiset asukokonaisuudet kieltämättä näyttävät paremmilta pitkillä ihmisillä ja varsinkin kameran linssin läpi kuvattuna.

Mutta saahan sitä kömpelöinenkin räpeltää. Ja edelleen olen sitä mieltä, ettei naisen kauneus ole koipien mitasta kiinni (mutta sen sijaan tietysti ehdottomasti siitä, kuinka hyvin 40-lukulainen nutturakampaus kunakin aamuna onnistuu... ) :)

Hyvää illanjatkoa!

12 kommenttia:

Tessa kirjoitti...

No onneksi kirjabloggaajien ei "tarvitse" poseerata ja matkablogissa on vaan action-kuvia :). Muuten, jos saa toivoa: Lisää kampauskuvia ja ohjeita! Hiuksesi ovat aina niin nätisti.

Anonyymi kirjoitti...

Minua blogeissa kiinnostaa ihmisten persoonallinen tyyli, joka ei todellakaan ole kiinni "mallimitoista". En jaksaisi ollenkaan seurata uusimpia trendeja mahdollisimman mallimaisesti esitteleviä kuvia.
terv. Irena
PS: Et kyllä ole lainkaan kömpelöinen :-)

Arya kirjoitti...

Olenkin ihaillut nutturoitasi! Tekisitkö sen teosta joskus postauksen?

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kaulakoru! I love it :)

Anonyymi kirjoitti...

Kaikissa meissä piilee ne kömpelöt ja sukkelat puolet.

Minun kömpelyyteni ilmaantuu heti esiin, jos tehtäväkseni annettaisiin 40-lukulaisen nutturan väsäily omalle takaraivolle!
Johtuu varmaan siitä, että olin enemmän ja vähemmän lyhythiuksinen nuoruusiässä, jolloin on aikaa ja ennen kaikkea viitseliäisyyttä hiustenlaittoa harjoitella..

Kaunesus on katsojan silmissä, mutta minusta naisessa on kaunista sujuvasanaisuus, olkoonkin sitten kömpelyyttä fyysisellä puolella.
Joku toinen taas arvostaa ulkoisesti soljuvaa, mutta sanallisesti kömpelöä ;) ;)

-M

Anonyymi kirjoitti...

Minusta poseeraat oikein hyvin. Nämäkin kuvat ovat oikein viehättäviä. Nykyään monissa muotiblogeissa pidetään kuvissa jalkaterät sisäänpäin, mitä sinä et ainakaan näissä kuvissa tehnyt. Näin hieman varttuneempana henkilönä olen aina ihmetellyt mihin sillä jalkaterän asennolla pyritään, kun se minun mielestäni vaikuttaa lähinnä säälittävältä.


ope minäkin

Anonyymi kirjoitti...

Miten muuten teet tuon nutturan? Olen sitä muutaman kerran katsellut kuvistasi ja se näyttää tosi kivalle. Saiskos vaikka ohjetta? :) Tykkään blogistasi <3

Augusti kirjoitti...

Tämä asu oli minusta jotenkin erityisen kivannäköinen! Mukavaa loppuviikkoa!

Kate kirjoitti...

Ihailtavan hyvin osaat asuilla korostaa naisellista kroppaasi. Itse olen tasapaksu puikula ja voin vain haaveilla vyötäröä korostavista asuista, joita sinulla on paljon.

zubi kirjoitti...

Sinulla on tosi kaunis vartalo (ei uskoisi tuota liikuntajuttua!) ja luontevat poseeraukset. :) Ja tosi kivoja asuja myös. Onnittelut uudesta vitriinistä, Osmo Colorilla tulee tosi kaunista jälkeä joten varmasti siitä tulee oikein hieno.

Turun Tilda kirjoitti...

Tessa, Arya ja anonyymi: Kiitti kampauskehuista :) Sen tekeminen on vielä harjoittelutasolla, mutta kun olen tarpeeksi treenannu ja keksinyt parhaat niksit, niin voin tehdäkin!

Irena: Niin, se on tosiaan hyvä pointti nähdä, miten uudemmat ja vähän vanhemmat tyylit toimivat eri näköisten ja kokoisten ihmisten yllä. Sehän on tosiaan sitä elämänmakuisuutta? Minä toimin ainakin ihan mielelläni myös päärynävartaloisten koekaniinina ja jaan vinkkejäni päärynäsiskoille :)

anonyymi: Kiitti kaulakorukehuista. Tämä on vanha löytö Gina Tricotista.

M: Kiitos kommentista! Sujuvasanaisuus on kyllä ihailtavaa. Hyvät sananiekat, olivat sitten vaikka kirjailijoita, toimittajia tai vaikka bloggaajia (itse ihailen esim. Eeva Kolun tapa kirjoittaa) ovat ihania inspiraation lähteitä!

Ope minäkin: No kiitos! En ehkä niinkään tarkoita blogikuvien ottamista vaan sellaisia livetilanteita. Jäädyn täysin, kun kamera tulee paikalle :/ Mutta pahimman kuvapelkoni olen sentään voittanut! Liittyisikö jalkaterien sisäänpäin kääntäminen jotenkin siihen, että ne "yritetään" saada näyttämään hoikilta. Ihan villi veikkaus...

Augusti: Kiitos, jotenkin tämän jakun ja paidan yhdistelmä toimii aina keväisin :)

Kate: Kiitos. Itse taas ihalien sitä, kuinka kapeat farkut & tunika / t-paita yhdistelmä sopii hoikille, kohtuullisen kapealanteisille ja pitkäjalkaisille. Kaikissa vartalotyypeissä on ne omat hyvät puolet, joita voi korostaa. Pitäis lopettaa sen aidan toiselle puolelle kuiluilu... (puhun tässä lähinnä itselleni, joka meni ostamaan taas paidan, joka ulottuu juurikin yläreisien "ratsastajaosioon" eli siihen meikäläisen leveimpään kohtaan. En taida ikinä oppia ;))

Turun Tilda kirjoitti...

Zubi: No kiitti :) Enpä ole kovin kiinteävartaloinen, kun sitä liikuntaa en ole koskaan harrastanut ja rasvaprosentti huitelee varmasti korkealla. Eniten minua huolestutaa kuitenkin tässä liikunnan harrastamattomuudessa se, että selkäni on päässyt melko huonoon kuntoon ja oikeasti pitäisi aloittaa selkä- ja vatsalihasten treeni, jotta tunteja ja kokeita jaksaisi väsätä ja tarkittaa pöydän ääressä. Sydämelle tekisi hyvää hikiliikunta. Mitenkähän oppisin nauttimaan liikunnasta... Auttaisi varmasti stressinhallintaankin!

Kiitos vitriinionnitteluista! "Osmous" on kuulema ihan kannattava juttu :)

Onneksi noita