torstai 29. maaliskuuta 2012

Vitriinipähkäilyjen lopputulos

Torstaista!

Vierailu Juvin Halikon tehtaanmyymälässä antoi uuden suunnan vitriiniaikeillemme. Vanhat talonpoikaiskaapit ja Villinki-haaveet nimittäin väistyivät ryminällä, kun näimme tarjolla olleen Ruustinna-vitriinin. Kyseistä erikoiserä vitriiniä oli jäljellä vain yksi kappale. Ruustinnan sirous, uniikkius, kapea malli ja läpikuultavuus olivat ne tekijät, jotka vakuuttivat lopulta myös mieheni. Tämä on investointi tulevaisuuteen ja kestänee myös mahdollisille jälkipolville. Järki ja tunteet siis kohtasivat kerrankin sopivalla miksauksella :)


Ruustinna-vitriini tulee saamaan Osmo Color-puuvahauksen luonnonvalkoisen värisenä. Kotiin saamme sen joskus pääsiäisen jälkeen.

Nyt hieman välipalaa ja sitten Nordean talosutietokilpalukysymysten kimppuun!

6 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Kaunis monenlaiseen tilaan sopiva vitriini. Hyvä valinta!!

Satunnainen vierailija

Elina kirjoitti...

Hieno. Mutta muistakaa myös käyttää niitä aarteita, jotka tänne talletetaan!

Nimetön kirjoitti...

Minä unohin onneksi töihin ne kisavastaukset niin ei tarvi tänä iltana ainakaan alkaa niitä kattelemaan ;) Hyvähän se on jättääkin tuonne jaksonvaihteen jalkoihin kaikki mahollinen! Terkut Kittilänkolleegalta, kevättä kohti!

Turun Tilda kirjoitti...

Satunnaninen kulkija: Kiitos! Päädyimme siihen, että tarvitsemme vitriinin nimenomaan keittiöön. niitä Villinkejä voi hankkia myöhemminkin, jos varallisuutta sattuu löytymään...

Elina: Kiitos! Täytyy pitää mielessä, tärkeä pointti ;)

Anonyymi-A: no niinpä, niin... Ite haalin ihan turhaan tämän kilpailun. Pitäs tarkistaa nääs myös kasi- ja ysiluokan kokeet ja kahdet lukiokokeet. Mitenkähän ehdon lukemaan niihin pääsykokeisiin... No tsempit meille molemmille!

Karkkis kirjoitti...

Kaunis vitriinivalinta! Pidän erityisesti siitä, että lasia on kolmella sivulla. Näkyy kauniit astiat ja asiat enemmän.

Turun Tilda kirjoitti...

Karkkis: Kiitos! Tuo läpinäkyvyys oli eräs ratkaisevista kriteereistä. Lisäksi ruustinna on sopivan kapoinen keittiöön. Laitan sitten kuvia,kun saamme vitriinin :)