maanantai 29. elokuuta 2011

Viimeinen kesämekkopäivä ja Tilda tauolle

Minä ja muut olimme viikonloppuna rikkomassa Turun kulttuurivuoden kävijäennätystä. Päivä oli jo kaunis, mutta hämärtyvä ilta vielä lumoavampi akropaattien leijuessa valaistun Aura-joen yllä. Sitä ennen muinaistulet oli laskettu lipumaan kohti alajuoksua. Suuria laivoja en tällä kertaa nähnyt, mutta onhan nekin tullut jo kerran kohdattua.


Nyt on Tildan aika jäädä hieman pidemmälle tauolle. Viisivuotissuunnitelmani loppukiri on alkanut ja tahdon olla tässä taistossa se, joka pääsee maaliin saakka. Masuhermot ovat valitettavasti viime aikoina hieman valitelleet, ja unensaanninkin kanssa on ollut ongelmia. En aio tehdä näin kivasta asisasta kuin blogi itselleni riesaa. Siksi Turun Tildan juttuja seurannee seuraavan kerran vasta lokakuussa. Nauttikaa elämästä ja pitäkää itsestänne huolta! Nyt on minun aika tehdä samoin :)

EDIT: Kiitos kaikille lämmminhenkisistä tsempeistä! Oli todella kiva lukea, että edelleenkin näin monen vuoden tuhelluksen jälkeen joku kokee tämän blogin piristäväksi ja on valmis odottamaan pienen tauonkin yli. ;) En ole aikonut lopettaa, en tosiaan. Voi olla, että tauon jälkeen on tiedossa muuten uusia työhaasteitakin, mutta niistä sitten tuonnempana. Yksi haaste kerrallaan! :)

18 kommenttia:

Kutri kirjoitti...

Onnea ja voimia loppurutistukseen! Hyvää kannattaa odottaa, joten emme me lukijat täältä minnekään katoa!

Tessa kirjoitti...

Suuren suuret onnittelut loppurutistukseen! Muista kuvitella matkan varrella itseäsi gradua palauttamaan ja todistusta noutamaan (jos teillä jotkut loppujuhlallisuudet järjestetään). Toivottavasti olet keksinyt jonkun kivan palkinnon jo muutenkin itsellesi, tai sukulaiset muistavat muistaa oikein olan takaa :).

Ainoanniina kirjoitti...

Hyvää syksyä ja pidä itsestäsi huolta :)

Nimetön kirjoitti...

Go girl go! Voimia loppurutistukseen ja tervetuloa takaisin sitten kun ehdit!
*Katja*

Nimetön kirjoitti...

Tilda, toivon sinulle levollisia ja kuulaita syyskuun päiviä, jolloin ajatus on kirkas ja kirjoittaminen sujuu melkein omalla painollaan. Tule takaisin sitten, kun se tuntuu hyvältä!

-neulanen

Nimetön kirjoitti...

Parahin Tilda,

voimia gradun "loppurutistukseen". Miulla oli sama tilanne touko/kesäkuussa ja pystyn todella hyvin ymmärtämään fiiliksiäsi:). Olin tuolloin (n. 19 tunnin kirjoituspäivien aikana) varma etten koskaan valmistu ja jos valmistun, saan tod.näköisesti välttävän arvosanan tekeleestäni. Unettomuus ja äkilliset itkukohtaukset olivat tuolloin miulle jokapäiväisiä tuttavuuksia. Lopulta kaikkien hankaluuksien jälkeen graduni hyväksyttiin ja sain ihmeekseni siitä vielä kiitettävän arvosanan, joka ei meidän oppiaineessa ole mikään helppo saavutettava:). Joten tsemppiä sinulle oikein kovasti, muista, että olet loppusuoralla ja kohta pääset palkitsemaan itseäsi noilla Parikoilla (joista kerroit blogissasi aiemmin):)!

Terv.Anne

Ps. Toivottavasti palaat gradun valmistuttua takaisin blogisfääreihin. Kirjoituksiasi on kiva lukea koska blogisi tarjoaa mielestäni raikastavan tuulahduksen tunkkaiseen virtuaalimaailmaan:).

Onneli kirjoitti...

Mahdottomasti tsemppiä loppurutistukseen, pystyt siihen supernainen! Ihanaa syksyä.

Mary kirjoitti...

Tsemppiä!

T. Toinen gradun loppupuristaja

Nimetön kirjoitti...

Menestyksellistä loppurutistusta!

Muistan miten itsellä "silloin muinoin" oli ystävätauko gradun loppuvaiheessa. Ts. en mennyt mihinkään enkä soitellut kenellekään. Ja ihan olivat ystävät tallella vielä gradun valmistuttuakin.

Ja vaikka kovasti pidinkin gradun tekemisestä, minullekin tuli univaikeuksia, kun pää ei osannut rauhoittua iltaisin.

Elina kirjoitti...

Onnea gradumatkalle! Kokemuksesta tiedän, miten hy-väl-tä tuntuu, kun se on vihdoin kansissa.

Nimetön kirjoitti...

Jaksamista viimeisiin rutistuksiin. Itselläni samankaltainen tilanne eli the "G" on saatava valmiiksi parin kuukauden sisällä. Blogiasi on ollut piristävä kurkkia kirjoittamisen välissä, mutta nyt sitten jotain muuta....toivottavasti palaat jossain vaiheessa sitten kun tuntuu siltä :)

Kerttuli kirjoitti...

Tsemppiä Tilda! Kyllä siitä hyvä tulee :)

heinis kirjoitti...

Todellakin, pidä itsestäsi huolta, se on kaikkein tärkeintä! :) Palataan kuitenkin toivottavasti vielä <3 Olenkin optimistinen, koska kirjoitit meneväsi ainoastaan tauolle... :)

Alma kirjoitti...

Tsemppiä paljon! Palaat tänne sitten kaikkesi antaneena ja uudella innolla ja energialla. Iloista mieltä ja jaksamista.

Nimetön kirjoitti...

No ei ole edes kovin pitkästä tauosta kyse. Minä ainakin jaksan odottaa. Tsemppiä loppurutistukseen!
t. lukija Jyväskylästä

Mimosa kirjoitti...

Tsemppiä koitokseen Tilda and look forward to your return! :)

Nimetön kirjoitti...

Voimia gradun valmiiksi saamiseen myös minulta. Aluksi harmistuin taukouutisista, mutta sitten tajusin, että voin hyödyntää tämän tauon lukemalla ja katselemalla vanhoja postauksia. Olen siis suhteellisen uusi lukija, joka on ihan lumoissaan Tildan ihanista vaatteista. Itse opiskelen luokanopettajaksi (jota gradu kiusaa myös tänä vuonna), joten opeaiheisia juttuja on myös mukava lukea ja asukuvista saan inspiraatiota omaan opeluukkiini ;)Tsemppiä siis kirjoitustyöhön ja toivottavasti pian saadaan taas lukea Tildan kuulumisia :)
- Johanna

Turun Tilda kirjoitti...

Johanna: Kiitos tsempistä! Hyvä idea - siitä vain lukemaan, niitä nimittäin piisaa ;) Olen harmissani myös tauosta, mutta en tosiaan kykene muuhun tällä hetkellä, ja pukeutumisenikin on vähän toista kaliiberia kuin postauskuvissa;) kyllä täältä kuitenkin vielä tullaan - ja olen aivan innoissani kun taas pääsen pukeutumaan nylyistä vakkaritilaani tyylikkäämmin töihin sitten kun ne alkavat ;D