perjantai 26. elokuuta 2011

Vanhan Singerin uusi elämä

Huomenisia!

Toivottavasti nämä sisustuspostaukset eivät tule jo ovista ja akkunoista ulos ;) Epäilen, että tahti kylläkin rauhoittuu tässä syksyn mittaan. Postailen kuitenkin muutaman ajakohtaisen jutun, koska ne ovat elämääni juuri nyt.

Alkuviikosta kerroin kahdesta pienestä tuunausprojektistamme. Paljastan nyt toisen niistä teille:

Vakiohuonekaluihimme on jo vuosien verran kuulunut vanha ompelukoneen jalka. Se on ollut ihan nätti, mutta emme ole pitäneet sen tummanpuhuvasta lasitasosta. Nyt, kun sisustuksemme on vaalentunut muutenkin, päätimme uusia tuon tason.

Bauhaus-myymälästä löytyi alle 20 eurolla koivuinen liimapuulevy, joka olisi ollut vaaleudessaan melko hyvä jo sellaisenaankin. Ostimme kuitenkin purnukan valkoista lakkapetsiä, jolla maalasimme levyn.

Lopputulos miellyttää minua kovasti - petsi peittää, mutta ei liikaa. Puun syyt ja kuviot näkyvät levyssä edelleen himmeästi.

Sijoitimme Singerin valkoisen sohvan taakse tuomaan kodikkuutta. Näin esimerkiksi Singerin päällä oleva viherkasvi näkyy kivasti olohuoneenkin puolelle. Samaten näky eteisestä kohti takapihaa on paljon pehmeämpi.

Jälleen kerran tuli siis todettua - vanhassa on vara parempi! :)

5 kommenttia:

Lisa kirjoitti...

Todella kaunis lopputulos!

gone to the beach kirjoitti...

Hei, blogissani on sinulle pokaali!

Turun Tilda kirjoitti...

Lisa: Kiva kuulla :) Tykkään itse tosi paljon, mutta kuvaustaitoni eivät taida aina riittää välittämään lopputulosta :)

Gone to the beach: Wau, kiitti :D

Anonyymi kirjoitti...

Pahoittelen jos neuvon ilman pyytämistä ja ehkä tiedättekin jo, mutta varmuuden vuoksi: petsasithan molemmat puolet levystä? Tuollainen liimapuulevy menee mutkalle, jos sen lakkapetsaa vain toiselta puolelta. Kaunis pöytä, siksi tämä huomio.

Riikka

Anonyymi kirjoitti...

Hurmaava pöytä :-)