torstai 25. elokuuta 2011

Hoitola Glow

Hei taas!

Monet teistä pitkäaikaisemmista lukijoistani muistanevat taisteluni iho-ongelmien kanssa. Parin vuoden takainen itku ja hammasten kiristys on onneksi ainakin toistaiseksi (koputan puuta) taakse jäänyttä aikaa, sillä viimeisen puolitoista vuotta iho on pysynyt hyvänä. Samaten erittäin kalvakkaan hipiääni jääneet punaiset arvetkin (osittain myös kuopat) ovat tasoittuneet. Yleensä kärsimyksissä on se hyvä puoli, että sen jälkeen normaalit asiat tuntuvat taivaallisilta ja tuottavat suunnatonta iloa. Tämä kesänä olen yksinkertaisesti nauttinut siitä, että olen voinut mennä ihmisten ilmoille ilman meikkiä ja saada hieman päivetystä kasvoilleni. Ymmärrän myös satavarmasti paremmin akneongelmaisia ihmisiä. Tiedän ja kuitenkin toisaalta vain aavistan, kuinka syvästi pitkäaikaiset tai pysyviä jälkiä jättävät iho-ongelmat voivat vaikuttaa ihmisen psyykeeseen.

Yllätyin kovasti, kun turkulaisesta Hoitola Glow:sta otettiin jokin aika sitten yhteyttä minuun. Ilmeisesti blogosfääriin väsäämäni päiväkirjamaiset ihovuodatukset eivät olleet jääneet heiltäkään huomaamatta. Sain nimittäin tarjouksen tutustua johonkin itselleni sopivaan hoitoon. Olin tietysti aivan otettu - tiedossa olisi ihana lepotauko gradunteon lomassa! Samalla saatoin leikkiä jälleen reportteria. Pidän niin tästä vapaa-ajan ammatistani ;)

Hoitola Glow sijaitsee ihanassa vanhassa talossa aivan Turun ydinkeskustassa. Kuten alemmasta kuvasta voi päätellä, Glow:n sisäänkäynti on kävelykadulla vain kivenheiton päässä torista. Sinne on helppo tulla, sillä Turussahan kaikki bussit vievät torille ;)

Kiivettyäni sydän pamppaillen neljänteen kerrokseen, oven takana avautui pieni kaunis hoitola. Hoitolan ystävällinen henkilökunta kertoi, että heidän palveluvalikoimaansa kuuluu muun muassa kasvo-, käsi-, ja jalkahoitoja. Lisäksi Glow:ssa tehdään suosittuja minkkiripsipidennyksiä. Hoitolan yhteydessä toimii myös kynsikeskus, jossa voi hoidattaa kyntensä tai vaikkapa kouluttautua kynsiteknikoksi.

Oma toivomukseni oli, että minulle tehtäisiin jokin hellävarainen ja rentouttava hoito. Hoitolan omistaja Katja ehdotti minulle CatioVital-hoitoa, joka on ihotyypin mukaan valittava kasvohoito. Sen tärkeimpiä vaiheita ovat syväpuhdistus lämpönaamion avulla ja sen jälkeen tapahtuva tehoaineiden imeyttäminen ihon syvimpiin kerroksiin mikrovirran avulla. Lopuksi hoito sisältäisi vielä rentouttavan hieronnan eteerisillä öljyillä.

Hoito kuulosti hyvältä ja voin kertoa, että tuntui myös! Olisin voinut nukahtaa siinä rentouttavassa olotilassa... Iho tuntui hoidon jälkeen kirkkaammalta ja puhtaammalta, ja on pysynyt hyvässä kuosissa sen jälkeenkin. :)

Hoitoni tehtiin Mary Cohr-nimisen ranskalaisen ammattisarjan tuotteilla, kuten muutkin Glow:ssa tehtävät hoidot. Mary Cohr-sarjan tehoaineet pohjautuvat luonnonmukaisiin raaka-aineisiin. Ylipäätään Glow:n henkilökunta suosittelee kokonaisvaltaisen ajattelun omaksumista ihonhoidossa - parhaan tuloksen saa, kun käy ihonhoidossa kerran kuukaudessa ja käyttää tämän lisäksi laadukkaita kotihoito tuotteita.

Kiitän Hoitola Glow:n väkeä antoisasta iltapäivästä ja toivon, että tästä Turku-vinkistä on teille lukijoilleni hyötyä :)

Mukavaa päivänjatkoa kaikille!

2 kommenttia:

Hannatuu kirjoitti...

Törmäsin tälläiseen uudehkoon blogiinn, joka teemaltaan voisi kiinnostaa sinuakin :)
http://opevaraventtiili.blogspot.com/

Turun Tilda kirjoitti...

Hannatuu: Kiitos hyvästä vinkistä! Lisäsin blogin heti listaani :)