lauantai 26. maaliskuuta 2011

Tapettikandidaatteja sängynpäätyyn

Hei taas!

Olin ajatellut, että tulevan makuuhuoneen sängynpääty maalattaisiin jollakin hieman helmiäissävyisellä maalilla. Mutta entäpä sitten helmiäiskiiltoinen kuviotapetti? Tänään löytyi kaksi varteenotettavaa vaihtoehtoa:


Ihastuin todella tuon rusehtavan oksatapetin muotokieleen ja värimaailmaan. Kotona mallailtuamme kuitenkin osoittautui, että harmahtava kukkatapetti sopisi hankkimaamme harmaaseen Alvine-villamattoon täydellisesti puhumattakaan harmaanliloista verhoista ja Mucha-taulusta. Tosin tuon tapaiset kukkatapetit taitavat tällä hetkellä olla hieman liiankin suosittuja, mikä laskee kyseisen vaihtoehdon pisteitä silmissäni. Mutta toisaalta, jos tapetti on nätti, niin haittaako tuo, vaikka naapurilla olisi samanlaista?

5 kommenttia:

Mimosa kirjoitti...

Ihanat on tapetit! Mä kyllä tykkäisin tuosta vaaleasta!

Turun Tilda kirjoitti...

Mimo: Näin vuorokauden pohdinna jälkeen tuo harmaa on saanut lisää pisteitä minunkin silmissäni. Pitää katsastaa vielä muutaman muun liikkeen valikoimaa, mutta hyvä, että haaviin jäi jo muutama potentiaalinen ehdokas :) Ps. Huomasin s-postisi!

piparminttu kirjoitti...

Ei siellä naapurissa yleensä niin paljoa olla, ettäkö haittaisi että samat tapetit on :: Minäkin tykkään tuosta harmaasta.

Kerttuli kirjoitti...

Harmaata kannatan minäkin, kaunis kuosi ja väri siinä. Mua ei ainakaan haittais vaikka naapurissa olis prikulleen samanlaista kuin meillä jos sisustus miellyttää mun omaa silmää :)

Helmiäistapeteista muuten sen verran että kannattaa kokeilla mallipalaan, kuinka helposti tulee sormenjälkiä tai jääkö klähmäinen jälki jos rätillä pyyhkäisee. Meillä jos muistat viime kesänä kun tapetoitiin, niin ensin laitettiin olohuoneeseen sellaista metallin/helmiäisenhohtoista harmaata. Siinähän kävi sitten sellainen fiba, että se tapetti oli niin paksua että siihen olisi pitänyt olla erikoisliimaa eikä me tajuttu sitä (oli tavallista) ja siihen jäi kupruja kun se kuivui. Kun niitä kupruja koetettiin tasoittaa tökkäämällä pieni reikä siihen ja pyyhkimällä kuprun päältä nihkeällä rätillä, siihen jäi ihan mielettömän sotkuiset jäljet. Samoin ihan tavallisia sormenjälkiä tuli tosi helposti.

Jouduttiin tapetoimaan uudestaan ja valittiin sitten ihan erilainen tapetti (hieman kangasmaiselta näyttävä vinyylitapetti), koska ensin mainitun kaltainen arka tapetti ja meidän pikku tahmatassu olisi ihan tuhoon tuomittu yhdistelmä...

Joten tuokin asia kannattaa pitää mielessä, vaikka teillä nyt asuu kaksi aikuista, jotka tuskin kauheasti lääppivät seinää, mutta ei sitä tiedä mikä tilanne on joskus myöhemmin... ;)

Turun Tilda kirjoitti...

Piparminttu: No olet ihan oikeassa ;) Kiitos komentista :)

Kerttuli: Ok, tässä tuli tärkeää tietoutta. Pitänee harkita helmiäistapettaja uudestaan. Meillä asustaa jo yksi tahmatassu eli minä ja eihän sitä tiedä, jos niitä tulisi joskus vaikka lisää ;)