keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Päivän pinkki pohdinta

Huomenta!

Ehdinpä kerrankin aamusella koneen äärelle lataamaan työasukuvia blogiini. Tässä jaksossa päiväni ovat hyvin iltapäiväpainotteiset, mikä toisaalta tarkoittaa sitä, että ehdin välillä syödä kunnolla aamupalan, laittamaan hiukset hieman nätimmin ja mikä tärkeintä - lukea kunnolla aamun Hesarin! Toisaalta pidän kyllä enemmän aamupäivätunneista, jolloin oppilaat jaksavat keskittyä paremmin, ja itsekin ehtii ja jaksaa enemmän. Päivä ei tunnu loppuvan kesken ja illemmalla ehtii hoitaa vielä muita juttuja. Olen vieläkin sen verran hermoilija näissä hommissa, että en oikein osaa hoitaa ennen työpäivää muita kuin kouluun liittyviä juttuja. Ehkäpä tässäkin asissa muutos tulee pikku hiljaa.


Eilen asuna oli taas tuo musta jakku. Näköjään, kun saan kaivettua jonkin vaatekappaleen pitkästä aikaa kaapin pohjalta, niin se eksyy useammankin kerran ylle. Jakku on ehkä hieman tylsä, vaikkakin ihan tyylikäs valinta työasuksi. Eksoottisempaa olisi tietenkin pukeutua johonkin kellohelmaan tai mekkoon, mutta täytyy myöntää, että pidän jakun tuomasta fiiliksestä. Koen olevani huoliteltu, auktoriteetti ja alani asiantuntija. Eihän tietenkään yksi takki aikaansaa mitään sisäistä viisastumista, paremminkin vain ulkoista ;) Mutta olotila kantaa usein pitkälle.

Eli tällaista buustausta Tilda harrastaa. Ihan sallittua dopingia kai ;)

Mukavaa päivänjatkoa kaikille, ja vastatkaapa mattimyöhäisetkin tuohon kyselyyn kellohelmoista ja minimekoista. Sillä ei tässä nyt pelkälle jakkupukulinjalle olla heittäytymässä :)

2 kommenttia:

Nooruska kirjoitti...

Mä tykkään koko asusta, ei tylsää lain kun pinkki teeppari ;-). Housut on muuten tosi vinkeät, mistä löysit?

Vähän ohi edellisen aiheen, mutta ruokapöytää kannattaa myös metsästää huutokaupoista. Oman Artekin pöytämme löysimme huutokaupasta 300 eurolla kun OVH 3 000... Aivan ihana kaluste ja mieletön löytö.

Turun Tilda kirjoitti...

Nooruska: Kiitos :) Mun tekee mieli pukeutua pinkkiin aina keväisin ja violettiin syksyisin. Mistä sitten mahtaa johtua ;)

Farkut ovat nudie Jeansin, en osaa enää käyttää muita merkkejä. Ajattelin ennen, etten löydä kropalleni sopivia farkkuja, mutta nyt olen löytänyt sen yhdne merkin, enkä enää muita tarvitse. Suosittelen testaamaan, löytyy JC:stä.

Kiito vinkistä! Olen itsekin harrastanut huutokauppailua, mm. se antiikkisoffa, jonka edessä usein pönötän, on maalaishuutokaupasta löydetty. Noissa tapahtumissa on aivan ihana, jännä tunnelma. Ehkäpä hankimme joskus esim. tuolit huutokaupasta pöydän kaveriksi. Tuo teidän Artek-löytönne kuulostaa todellakin huimalta. Onneksi olkoon!