keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Ripaus minttua

Iltaista!

Kevättalvi (kai sellaisesta voi jo puhua?) tuo mukanaan mintun. En ole työskennellyt pariin vuoteen keväisin, joten mintunväriset mekkoni (2 kpl) ovat jääneet vähemmälle esittelylle. Tänä vuonna asia korjaantunee ja saan tänne blogin puolellekin esittelykelpoista aineistoa. Sitä ennen esimakua vihertävän aluspaitulin ja helmien kera :)


Blogihiljaisuus on johtunut koeruuhkasta, jonka tänään sain kunniakkaasti selätettyä. Nyt pitäisi vielä väsätä viisi oppituntia, vaikkakin paukut alkavat olla vähissä. Lisäksi päässäni pyörii tällä hetkellä erittäin isoja juttuja. Siis sellaisia elämänkokoisia, joista en viitsi vielä täällä blogin puolella puhista. En ole pieniin päin enkä eronnut. Voihan sitä toki miettiä, mitä jää jäljelle ;)
Mukavaa illanjatkoa, minä jatkan syntyjen syvien pohtimista :)

4 kommenttia:

Uusi Aamu kirjoitti...

Jäähän siihen jäljelle vaikka mitä! ;) Ja niin isojen asioiden miettiminen jo pelkästään, ilman niitä kokeitakin vie voimat. No tsemppiä!

Niin ja ihanat vaatteet sulla on taas :)

Tilda kirjoitti...

Uusi aamu: Kiitos! Ja tämä iso asia on tosiaan iloinen juttu, mutta vain aikas suuri harppaus...

Juvolan perijätär kirjoitti...

Nätti asukokonaisuus!
Olen tässä reilut puolivuotta seuraillut "salaa" sinun blogia ja annan kyllä täyden tunnustuksen sinun postauksille! Kirjoitat hyvin ja blogisi on paras näkemäni tämän tyylinen blogi. Hyvää jatkoa!
T. Yks toinen graduntekijä :)

Turun Tilda kirjoitti...

Juvolan perijätär: Kiitoksia! Vai salalukija ;) Kiva, kun tulit kaapista ulos :D Tsemppiä G:n väsäämisen, täytyy vain luottaa siihen, että raataminen tuottaa hedelmänsä viimein!