perjantai 18. helmikuuta 2011

Abit ylpeänä esittää

Eilen oli taas se päivä vuodesta, kun abiturientit valtasivat koulun. Toivon aina, että tuo päivä on jokaiselle ikimuistoinen. Mikään ei voita sitä sädehtivää iloa ja onnea nuorilla kasvoilla; sitä tunnetta, kun kaikki on vielä edessä ja mahdollista...

Opetkin tietysti saivat oman osansa pienten näytelmien muodossa. Aina sitä jaksaa ihmetellä, että mitenkäs sitä nyt noin hassu on ollut ;) Vaikka seuraavaan liitty pienimuotoinen paljastumisen vaara, niin näytänpä täällä blogissakin, millaisen julisteen abinat minusta väsäsivät. Kahvikuppi näyttää ainakin jumittuneen kouraani. Joku vielä muisti, millaiset koristeet siinä on! Jotakin on siis ainakin jäänyt tunneilta mieleen :D


Mukavaa perjantaita kaikille!

7 kommenttia:

SaraJana kirjoitti...

Ihana juliste sinusta! :D

Mie kirjoitti...

Ihana! Toivottavasti lämmitti sinunkin mieltä :-)

Turun Tilda kirjoitti...

Sarajana: Hihii, niin on! Tämän säilytän muistojen laatikkoon :)

Mie: Kyllä! Tämänvuotinen abivuosikerta toimi kaikin puolin hyvää miletä tuottavasti. Kaikki opet saivat kivat julisteet ja muiden luokkien nöyryytys /hauskuutus oli oikein balanssissa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Soma! :) Yritin muistella, millaisia julisteita me teimme aikoinaan abipäivänä, mutta en muista niistä yhtäkään.

-ilona

Turun Tilda kirjoitti...

Ilona: Tämä oli kyllä mukava muisto :) Itse muistan väsäilleeni kyllä monta astetta kauheampia banderolleja...

sisko kirjoitti...

Oi, ihana muisto tuollainen! :) Ja en muista olenko jo kiittänyt ihanan aidosta blogista, mutta nyt kiitän!

Jotenkin kun liikaa pyörii lukemassa vakkariblogeja ja ne alkaa jotenkin ihan hiukan jurppimaan,niin aina on yhtä virkistävää muistaa että täältähän löytyy tämmöinenkin.

Eli kiitoksia jutuista ja iloista kevättä!

Turun Tilda kirjoitti...

Sisko: Mukava kuulla! Tällainen palaute piristää aina :) Tämä ei ole ehkä se seksikkäin ja makein blogi, mutta jutut yritän tehdä lämmöllä. Pieni muna suurin sydän ;)