sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Tilda hääretkellä

Koska varsinainen häämatkamme siirtyy hamaan tulevaisuuteen, oli eilen oiva hetki hääretkeillä. Kun läksimme matkaan kolmen korvilla, ajatuksenamme oli suunnata Ruissalon kallioille tai huvilapromenaadille. Yllättävä ukkosmyrsky sotki kuitenkin suunnitelmamme.

Pilvet olivat jo melko tummanpuhuvat, kun starttasimme kotipihasta, mutta Ruissalon puolelle päästyämme oli ihan pakko turvautua suunnitelmaan B! Vettä ja rakeita satoi tuutin täydeltä, taivas salamoi ja kumisi. Sitten muistin, että viikkoa takaperin meidän vihkimisemme oli ollut juuri samaan aikaan. Ilmojen valtias on kyllä oikukas herra! Ei voi olla kuin kiitollinen niin nätistä säästä kuin viikko sitten oli...

Oliko kenelläkään häitä eilen? Kuinka sujui ilmojen puolesta?


Mutta siihen varasuunnitelmaan: Suuntasimmekin tropiikin lämpöön kasvitieteelliseen puutarhaan. Ei hullumpi häämatkakohde :D Kuumuutta, kauniita kukkia ja eksoottisia lintuja riitti siinä missä ulkomaillakin! Myös muutama piikikkäämpi tapaus mahtui joukkoon.

Nuo alimman kuvan jättilumpeet olivat aivan ihania! Jos olisin keiju, niin haluaisin ehdottomasti asua tuollaisella lehdellä...Biologi-kamerahullu mieheni oli tietysti tyytyväinen, kun sai minut houkuteltua kyseiseen paikkaan. Kuvien laadusta ehkä huomaattekin, että ne on otettu jollakin melkoisen paljon paremmalla vehkeellä kuin oma pokkarini.
Rajukuuron vaiettua jatkoimme matkaa Saaronniemeen, Ruissalon kärkeen. Siellä ihailimme seestynyttä kevätiltaa ja valtavaa hanhiparvea. Alun perin meidän piti poiketa Honkapirttiin kahville ja munkille, mutta päätimmekin suunnata Jyrkkälään Turun suurimmalle rullakebabille! Siitä ei nyt tullut otettua kuvaa, sillä ehdin ahmia kaiken sisuksiini, ennen kuin kamera tuli edes mieleen...


Lopuksi suuntasimme Halistenkoskelle ja kävimme tarkastamassa, olisivatko lempilampaamme jo saapuneet läheisen maatilan niityille laiduntamaan. Halisten alueen maatilojen pihapiirit ovat suojeltua perinnemaisemaa. Maatilojen välissä kulkee tunnelmallinen ulkoilureitti, joka on ainakin lähistön opiskelijoiden suosiossa. Nytkin pari tuttua tuli vastaan.

Lopuksi ajoimme "Itäharjun parsaksi" kutsumamme linkkitornin juurelle katsastamaan "älyttömyys"-asuinalueeksi kutsumaanne lähiötä. Jos jokin, niin se muistuttaa Täydellisten naisten Wisteria lane-lähiötä... Mahtaakohan kukaan muu tietää edes, mitä paikkaa tarkoitan ;) Meillä on tapana viihdyttää itseämme kiertelemällä eri asuinalueilla, niin sellaisilla, jotka meitä miellyttävät kuin sitten niissä, joille vähän naureskelemme. Oudot tavat itse kullakin vai mitä :D

Päivän asu:

takki - Mango

kengät - Zara

laukku - Second hand

huivi - Lindex

korvakorut - Vero Moda
(mun hääkorvikset...)

9 kommenttia:

Herttainen kirjoitti...

Ja eksoottinen Tymoshenko kurkkimassa siellä palmujen katveessa ;)

Ja hei, hullulla on halvat huvit, idiootilla ilmaset ;D Mut siis huvinsa kullakin. Kyllä mekin aika usein mietiskellään jossain paikoissa että millasia ihmisiä siellä asuu ja miten siellä eletään. Kun ei voi kuitenkaan itse kaikkialla asua niin mielikuvitus sit korvaa sen ;)

Micci kirjoitti...

Kivan kuuloinen retki kyllä ollut teillä ja hienoja kuvia! :)

Nimetön kirjoitti...

Kiva postaus !

Nimetön kirjoitti...

minä tiedän:)

dolce kirjoitti...

Minua harmittaa kun en tarkemmin tutustunut tuohon Halistenkosken lenkkipolkuun, vaikka asuin siinä kivenheiton päässä koskesta... kauniilta näyttää :)

Nimetön kirjoitti...

Hei mistä mahtavat olla sinun Nudie Jeans mustat farkut? Ja ovatko ne niin tuoreet, että niitä vielä voisi löytyä jostakin? Ovat aika kivat!

petite puce kirjoitti...

=) Meillä oli ne häät lauantaina, vaikkakin Kaakkois-Suomessa. Vettä tosiaan tuli aina välillä, mutta ei se kyllä tunnelmaa pilannut! Meillä oli aivan ihana 50-luvulla rakennettu nuorisoseurantalo hääpaikkana ja sinne mahtui hyvin sisään koko hääjengi eikä kylmäkään ehtinyt tulla missään välissä. Just kateltiin hääkuvia ja kyllä edelleen hymyilyttää kun juhlia ajattelee - oli aivan ihanaa! :) (Eikä tää hullumpaa ole tää naimisissa olokaan :)

Turun Tilda kirjoitti...

Rva Herttainen: Joo, tällainen Suomi-versio :D

Niin ;) Ja ei me millekään ghetoille niinkään naureskella, vaan niille luksuslähiöille, missä valtavat talot on rakennettu kylki kylkeen!

Micci: Köyhän rikkaus on mielikuvitus :)

Anonyymi: Kiva kuulla :) (ettei siis tarvitse aina Ranskan ja Bahaman-lomista kertoa ollakseen vetovoimainen...)

Anonyymi: :D

Dolce: Hei, mitenkäs multa on päässyt tällainen lipsahtamaan! Olet siis ex-turkulainen!! Oletko opiskellut vai muuten vain asustellut täällä?

Anonyymi: käy tsekkaa JC:stä, pitäis kyllä löytyä. Nää on kylläkin tummasiniset ;)

Petite puce: Onneksi olkoon! Kuulostavat ihanilta nuo teidän häät! Lämmin tunnelma ja hyvä fiilis toimivat aina säästä huolimatta!!

Nimetön kirjoitti...

Minäkin tiedän... Ja harrastan myös sille nauramista :)