keskiviikko 20. toukokuuta 2009

Suven suloisuus

Paluu arkeen on tapahtunut pehmeästi. Pyykkiä on pesty ja kotia siivottu. Tosin, samalla on auottu lahjapaketteja, ja olo on ollut kuin jouluna konsanaan!
Häistä on riittänyt iloa vielä varsinaisten juhlien jälkeenkin. Sijoitimme rappukäytävään osan noutopöydän kukista ilahduttamaan talomme muita asukkaita. Auringonkukan siemeniä jäi yllin kyllin ylimääräisiä ja laitoimme kourallisen huviksemme häntärotille. Eipä aikaakaan, kun eräs ahne yksilö saapui paikalle...

Vieraspöytien kukkia on jaeltu sinne ja tänne. Vieraat olivat onnellisia, kun saivat läksiäislahjana kukkia viemiseksi. Oman kukkansa sai myös hääparia juhlapaikalta noutamaan saapunut taksikuski! Muutaman toimme kotiin omaksi iloksemme...


Päivän asuna on todellinen suven suloisuus. Kyllä Lindex on maailman paras köyhän esteetikon ostospaikka! Tämä valkoinen 20-lukuhenkinen unelma valloitti minut siltä seisomalta! Ei ehkä pääse oikeuksiinsa näissä kuvissa (oli päivän ryppyisenä pussissa), mutta otan myöhemmin kesällä siitä lisää kuvia. Uskoisin ainakin Ellenin lämpeävän tälle. Sama rouva varmaan tunnistaa laukunkin ;)
Edit: Lisäsin tähän vielä pari kuvaa värikästä taulua vasten, jotta tunikasta saisi paremman käsityksen :)Päivän asu:

pitsitunika - lindex

helmikaulakoru - GT

farkut - Nudie Jeans co

nahkainen laukku - second hand (0,50 e)


Ps. Hääpostaukset tulevat vähän viiveellä, koska meillä ei itsellämme ole tällä hetkellä ainuttakaan kuvaa häistämme. Kuvaajamme muokkaa ensin kuvansa (1500 kpl!) ja saamme ne kaiketi siinä kesäkuun alkuun mennessä ;)

4 kommenttia:

mimosa kirjoitti...

Ihanat nuo vieraspöydän kukat ja laukku sopii erihyvin tunikaan! Oot myös mielestäni aika hyvä poseeraamaan. Siis sellaisella luonnollisella tavalla! Kuvat on hyviä siis.

ja okei okei, odotellaan niitä hääkuvia sitten kesäkuulle... Onnea hurjasti avioliittoonne! Suloista ja ihanaa :)

Micci kirjoitti...

On kyllä minunkin mielestäni todella kaunis tuo Lindexin tunika! :)

Eija kirjoitti...

Hurjasti onnea tuoreelle avioparille :)

Onko tuo paidan taustana oleva taulu kenties Alfons Muchan taiteilema? Olin Turun taidemuseossa katsomassa Muchan näyttelyn muutama vuosi sitten, oli hieno, ja mullekin tarttui pari julistetta mukaan :)

Turun Tilda kirjoitti...

Mimosa: No kiitos! En kyllä ole, sillä sensuroin varmasti puolet. En oikein hahmota kehoani, mutta tämä on oikein hyvää harjoitusta ;)

Mun mielestä laukku sopii kanssa tunikan kanssa :)

Kyllä niitä kuvia tulee, pitää vain ensin itse nähdä ne ;)

Micci: Kiva kuulla, uskon, että sillä on käyttöä hellepäivinä :)

Eija: Kiitoksia :)

Taulu on tosiaan Mucha-kopio. Kävin itsekin Turun näyttelyssä. Oli aivan mahtavaa saada lempitaiteilijan näyttely omaan kotikaupunkiin!

Tämä juliste on hiukan erilainen kuin mitä Turussa myytiin. Juliste on ostettu Prahasta, Muchan nimikkomuseosta. Siellä oli aivan uskomaton valikoima Mucha krääsää - mukaan tarttui Mucha aiheinen hiirimatto, kyseisen vuoden seinäkalenteri, ja sitten silloinen poikaystäväni eli nykyinen siippa osti minulle syntymäpäivälahjaksi tuon taulun. Olen tehnyt joskus postauksen makkarista, taulu on niissä "paremmin" näkösällä ;)