tiistai 9. toukokuuta 2017

Kirppistelyn ihmemaassa

Tervehdys!

Viikonvaihteessa tuli taas kirppisteltyä. Paikallisesta MLL:n kirppistapahtumasta löytyi jälleen kerran vaikka mitä, kun vähän kasoja kaiveli...

Tässä parhaimmat löydöt:

1. Tytylle kenkiä. Ostin eräältä myyjältä korkkaamattomat nahkakengät kesän juhliin. Kengät sylivauvalle ovat vähän turha juttu, ja neiti tuskin osaa vielä kävellä heinäkuisten häiden aikaan, mutta eiköhän nuo kahdeksan euroa saa takaisin, kun laittaa popot häiden jälkeen uudelleen kiertoon.


Toiselta myyjältä löysin kahdella eurolla överipinkit converset. Voi olla, että Kaislan jalka on vuoden päästä eri kokoinen, mutta kiertoon sitten vain ;) Enemmän harmittaisi, jos tällaisia uutena hankkisi.


2. Sen sijaan varmasti hyödyllinen löytö oli Kivat- merkin siistikuntoinen villahaalari, 5 e. Tämä 80 cm koko meiltä puuttui haalarikokoelmasta, kun Alvari on pari talvea rämpinyt 90 cm:n haalarissa. Kaisla saa nyt sitten paremman kokoisen kuin veliparka toissa talvena...

3. Kuvassa näkyy myös duploalusta, 6 e. Kelpo löytö, kun nekin maksavat lähemmäs parikymppiä uutena.

4. Mainitsin kirppisseuralleni paikalle saavuttuamme, että Martinexin muumitalo olisi kiva löytö. No, sellainen sitten jäikin haaviin. :D Tosin muumitalo herätti runsaamminkin kiinnostusta ja huutovimmani tietysti nosti päätään. Maksoin lopulta 20 e. Ehkä vähän siinä rajoilla, kannattiko. Mutta olettaisin että tässä poika-tyttötaloudessa leikkijiä kyseiselle kapistukselle kuitenkin löytyy käyttäjiä pidemmän tovin. Ihan vielä ei koko kapistusta edes oteta esiin, ettei kuopus ala harjoittamaan muumikannibalismia ;)


Tällaista tänään! Olivatkos löydöt mieleenne? ☺

Mukavaa viikonjatkoa!

Ps. Blogini löytyy nykyään myös facebookista :)

4 kommenttia:

Kikka kirjoitti...

Kyllä pitää pienelläkin olla juhlakengät, vaikkei vielä kävelekään! Ihania löytöjä olet taas tehnyt! Aika edukkaat nuo converset, vau!

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavia löytöjä kerrassaan!

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja löytöjä! Mitä kokoa nuo converset?

Turun Tilda kirjoitti...

Kikka: Alvarilla taisi olla samanikäisenä ihan vain sukat häissä, mutta ehkäpä nuo ehkäisee edellä mainittujen kapistusten poiskiskomiset kesken herkkien seremonioiden tällä kertaa ;)

anonyymi: Kirppishaukka kiittää ja kumartaa :D

anonyymi2: Kutonen näyttäis pohjassa olevan :)