lauantai 6. toukokuuta 2017

Huonerulettia ja ikuinen tapetti-ihastus

Tervehdys!

Tarkoitukseni on kirjoitella jossain vaiheessa ajan kanssa Kaislan uusimmista kuulumisista nyt puolen vuoden maagisessa iässä, mutta näin pikaisemmin totean, että kaikenlaista hässäkkää on ollut, ja muun muassa unikoulun eräänä lopputulemana tyttäremme on siirtynyt nukkumaan väliaikaisesti työhuoneeseemme (ja hänen tilalleen isi puolen vuoden tauon jälkeen makkariin ;)).


Muutos ei kuitenkaan liene kovin pitkäikäinen ja kesän aikana olisi tarkoitus pyörittää huonerulettia yläkerrassa. Tästä työhuoneesta tullee makkarimme, nykyisestä makkarista lasten yhteinen huone sekä Alvarin nykyisestä huoneesta työhuone. Huh, huh kun pelkkä ajatuskin pyörryttää...

No, joka tapauksessa siinä vaiheessa kun muutokset tehdään, olisi oiva tilaisuus hieman freesata tämän valkeaa valkeamman tulevan makkarimme ilmettä. Asensimme muutama vuosi sitten kaapiston peililasiovilla toiselle seinustalle, joten ainoa vaihtoehto värittää huonetta on laittaa takaseinälle jotain kivaa tapettia sängyn päätyyn.

Tietysti minulla jääräpäällä on ollut pinttynyt visio siitä, mitä sinne laitetaan ja TIETENKÄÄN en ole puhunut siitä mitään miehelle, joten en tiedä, tykkääkö hän edes tuosta haaveitteni tapetista (tarkennukseksi, että ollaan sentään tapetoinnista puhuttu).


Mikäs se sitten olisi? Tuosta blogini sivupalkista sen on voinut jo pidemmän aikaa vakoilla, mutta laitetaan nyt vielä oikein kuva. Armastukseni on Sandbergin Liljekovalj, ihana kielomeri!

Paljon kukkia, parempaa unta... Vai mitä mieltä sinä olet? Olisiko hyvä?

Saa ehdotella muita samantyylisiä!

Ihanaa lauantain jatkoa!

Kuva lainattu Sandbergin sivuilta.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tapetti on ihana!!!

Anonyymi kirjoitti...

Todella suloinen tapetti ja juuri sellainen, jolla on kiva tapiseerata juuri yksi seinä.

Vakkari

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis taulu työhuoneessa, Turku tunnistettu.

Karkkis kirjoitti...

Aivan varmasti nappivalinta makuuhuoneeseen! Vaikka huoneruletti voi tuntua raskaalta ajatukselta, niin yritä ottaa siitä ilo irti vaikka juuri tällaisten uusien sisustusratkaisujen muodossa.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tapetti! Sopii kyllä kauniisti yhteen Leirvikin kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, otsikossa on kirjoitusvirhe, jonka ehkä haluaisit korjata.

Turun Tilda kirjoitti...

anonyymi1: Eikö olekin <3

vakkari: sopivan värikäs, raikas, mutta hillitty pieneen tilaan!

anonyymi2: Hyvin bongattu ;)

Karkkis: Aivan varmasti, kunhan sopiva hetki löytyy. Sitten pannu kahvia ja valmispitsaa, niin eiköhän mukiinmenevä ruletti saada aikaiseksi ;)

anonyymi3: Kyllä niinkin, vaikkain haaveille tällä hetkellä kyllä Leirvikin korvaamisetsa toisenlaisella sängyllä, jotta sängyn päätyyn saisi hyllyn valokuvakehyksille :)

anonyymi4: no niitä riittää tässä kiireessä :D Kiitos vinkistä!