keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Vauhdikas viikko ja Alvarin sydänpyllykokoelma


Myöhäistä keskiviikkoa!

Minulta on muutamaan otteeseen toivottu päivä kanssamme-postausta. Pahoittelen heti alkuun, ettei sellaista ole vielä kuulunut. Jotenkin koen, ettei päivittäinen elämämme ole ollut niin hengästyttävän erityistä, että olisin osannut siitä postailla.

 

Monesti arkemme koostuu oleilusta kotona ja kotipihalla. Ohjelmistoon ei ole kuulunut Take Away-latteja lähikahvilasta,  kivoja kierroksia kivijalkakirppareilla tai sympaattisia torireissuja. Noita edellä mainittuja täällä landella ei yksinkertaisesti ole! Leikkipuistoonkaan ei tarvitse mennä, sillä keinut, hiekkalaatikot ja jopa pulkkamäki löytyvät omasta pihasta takuuvarmalla seuralla. Siksipä näinä flunssakuukausina ei ole hirveästi houkuttanut käydä edes erilaisissa perhekerhoissa yms. Kaikista "hurjimpina päivänä" saatamme lainata iskän autoa ja ajaa mummolaan peuhaamaan ;)

Kirppariostokseni hoidan puolestaan lähinnä tori.fin, huutonetin ja facebookin kirppisryhmien kautta, ja noita paketteja sitten kipittelen noutamaan lähi-Siwasta maidonhakureissuilla. Ehkäpä kuitenkin saan vielä purkitettua yhden päivämme, jos otan sen oikein tavoitteeksi. Pelkään kuitenkin sen aiheuttavan haukottelua tässä ennestäänkin lapsiperhesuoksi muuttuneessa blogissa ;)

No, jos en mikrofilma yhtä päivää, voin yrittää hiukan kuvailla tämän viikon ohjelmistoa, sillä se on ollut ja jatkunee poikkeuksellisen mukavana.

Olen herkästi sen sorttinen ihminen, että linnoittaudun kotiini ja tajuan sitten jonkin ajan kuluttua, että olisi oikeastaan ihan kiva (lue elinehto) nähdä ihmisiä (siis muutenkin kuin pihalla, mikä toisaalta on erakoituvan ihmisen pelastus). Tajusin, että nyt, kun taas eräs tuttu on palaamassa töihin, olisi kreivin aika pyytää häntä kyläilemään. Miten piristävää olikaan puhua pari tuntia ihan vaan kaikkea maan ja taivaan väliltä!

Tällä viikolla olen myös ainakin parin aivosolun verran uhrannut ajatuksia töihin paluulle. Kävin nimittäin oman aineenopetusalani ops-keskustelutilaisuudessa, jotten putoaisi täysin kärryltä sen suhteen, mitä ammattialallani tapahtuu. Totesin, että sekin oli ihan virkistävää! Olen tähän asti elellyt täysin kotiäitiydestä nauttien, mutta ehkäpä nyt on alkanut tulla vastaan sellaisiakin päiviä, että nykyinen statukseni on alkanut tuntua jumitukselta. Silti olen ihan tyytyväinen siihen, että Alvari voi olla kotona n. 2-vuotiaaksi asti. En olisi hennonnut laittaa häntä hoitoon tätä aiemmin.

No, jotta elämämme ei olisi aivan tuota jumitusta, aloitimme tänään Alvarin kanssa muskarin. Ja hyvä niin - alku ei nimittäin ollut järin lupaava. Kun jäppinen sai tervetulolaulun yhteydessä kanteleen pikkukätösiinsä, hän ei suvainnut sitä, että se olisi pitänyt antaa seuraavalle lapselle! Loppulaulua säestikin meidän sällimme ulvonta... Nyt alkaakin todenteolla meidän Kiinan keisarimme sosiaalistaminen ;)

Tällä viikolla olisi tiedossa vielä myös mm. Alvarin ihka ensimmäinen yökyläily mummolassa, taloyhtiön naisten pikkujoulut (kun ei ehditty joulun alla), ystäväpariskunnan yökyläily pitsantekopuuhineen ja kamerakerho. Ei mun elämä kyllä aina näin vahdikasta ole! Mutta ihanaa, että edes joskus :)

 Kylläpäs tuli tarinaa tähän alkuun. Itse asiassa mun piti postailla näistä:


Tsa-daa! Tässä on Alvarin (tai oikeastaan parempi ilmaisu olisi äidin) toisen käden Me&I kokoelma. Olin ostanut merkin käytettyjä bodyja jo aiemmin ja todennut ne melko hyviksi. Viime syksynä hurahdin kuitenkin näihin housuihin.

Aluksi haaveilin löytäväni Alvarille ne kuuluisat sydänpyllyhousut. Tämän postauksen otsikko on kuitenkin siinä mielessä harhaanjohtava, että sellaisia ole tullut sopuhintaisena ja oikean kokoisena vastaan. Sen sijaan lammas-, yrmysammakko-, ankka- ja omppuhouset ovat! Nuo alarivin housut ovat 74/80 cm kokoisia ja tällä hetkellä käytössä ja nuo ylärivin pökät seuraavaaa kokoa. Omat suosikkini taitavat tällä hetkellä olla nuo punaiset housut sekä yllättäen nuo mustat pandapökät. Me&I:n haaremihousujen malli on kaiken kaikkiaan todella kiva ja kaksoiskoko takaa pitkän käyttöiän.

Ajattelin postailla jossain vaiheessa Me&I:n ja muiden vaatekutsumerkkien naistenvaatteista, mutta tässä yhteydessä voisin kysyä teidän kokemuksistanne.

Mitä mieltä olet Me&I:n vaatteiden laadusta? Oletko ostanut erityisesti lastenvaatteita vai naisten mallisotn vaatteita?

Mukavaa viikon jatkoa!

Ps. Sorry kuvien taso. Kamerat on miehellä työkäytössä...

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Minähän nyt kommentoin koko ajan - mitä ihmettä! :) Taidan omistaa ainakin 4-5Me&i:n naistenvaatetta, lähinnä mekkoja. Olen ollut laatuun tosi tyytyväinen, varsinkin kun suurin osa on kirppikseltä. Harmittaa oikein kun rikoin nyt yhden mekoistani omaa tyhmyyttäni mutta toivon että sen saisi vielä korjattua kun kangas paksua ja laadukasta.

Suvi

Anonyymi kirjoitti...

Kiinnostaako ruskeat keltasydänpyllyhousut? :) Mun pojalta kohtsillään vapautumassa koossa 86/92.
- RK

Anonyymi kirjoitti...

Me&i vaatteet on meille kovinkin tuttuja! Suurin hypetys tuntuu haihtuneen merkin ympäriltä, joten kirpparilta saa todella kohtuuhintaan jo kampetta. Tytölle olen pukenut paljonkin me&i vaatetta. Housut on meillä kans suosikkeja, laadukkaita ja pitkäikäisiä! Monet kuosilliset bodyt/mekot/paidat taas on ikävä kyllä kulahtaneet :( tuntuu että käytettyäkin myydään oikein myyntilistalla "merkille tyypillistä pesunukkaa"... Mutta onneksi paljon helmiäkin löytyy. Ja naisten vaatteet on olleet hyviä ja todella aktiivisessa käytössä itsellä!

Uutta mallistoa odotan taas innolla, kerrohan sinäkin omat suosikkisi siitä!

Karkkis kirjoitti...

Voi miten söpöjä nuo housut! Meillä on yhdet Me&I-housut ja olen kyllä tykännyt. Vaatteita vaan muuten on riittävästi, niin en ole hankkinut lisää.

Minä olen ihan samanlainen, että linnoittaudun herkästi kotiin ja huomaan vähän ajan päästä, että olisi hyvä päästä ihmisten ilmoillekin. Tai siis seuraan, yksin käyn kyllä kaupungilla vauvan kanssa. Minä en voisi muuttaa maalle (ainakaan ilman naapureita), sillä erakoituisin täysin!

Unknown kirjoitti...

Ñoista housuista meilläkin on tykätty, nytkin taitaa olla pojalla neljät housut käytössä, ovat lämpimiä ja pehmeitä päällä. Myös pitkähihaisista t-paidoista olen tykännyt, koska ovat pitkän ja kapean mallisia niin sopivat hyvin pikäselkäiselle ja laihalle pojalle. Mielestäni paitojen kuviotkin ovat säilyttäneet hyvin värinsä tiuhasta pesusta huolimatta. Laatu on pääosin hyvä, vain yhdestä paidasta on helman sauma purkaantunut. Merkin ainut huono puoli on korkea hinta, mutta kaikki pojan vaatteet taitavat olla alesta hankittu.

Turun Tilda kirjoitti...

Suvi: Kiva vain että kommentoit; boksikesksutelu on bloggaamisen suola sekä kirjoittajan että lukijoiden kannalta. Olen itse Me&I:n suhteen hieman myöhäisherännyt ja hankkinut vasta kuluneen vuoden aikana muutamia mekkoja käytettyinä. Niiden taso on kohtuullinen - jonkin verran pesunukaa on, mutta kangas on muuten ihan laadukkaan oloista. Lasten vaatteissa on puolestaan tullut muutama ihan huippu body vatsaan - ei nukan nukkaan jatkuvasta konttauksesta huolimatta! Omita vaatteista pitää antaa vielä tunnustutsta eräistä velourpöksyistä - loistavassa kunnossa kolemn vuoden käytön jäljiltä :)

RK: Kyllä kiinnostaa!! Tarjoa vaikka s-postilla kuvauksen kera. Pahoittelen hidasta vastausta... muutama muuttava tekijä jälleen arjessa ;)

anonyymi: Kiitos analyysista! Saman suuntaista olen iteskin kuullut. joissan Alvarille käytettyinä ostamissani bodeissa ja tietyissä naisten mekoissa on ollut aika paljon tuota nukkaa. Ei ole kotikäytössä haitannut, mutta jos olisin maksanut täyden hinnan olisi voinut harmittaakin. Housut ovat ollet kautta linjan tosi jees sekä äidilä että pojalla :)

Karkkis: Nää oin vähän niinkuin karkkeja, vai mitä ;) Hyvä, että osaat olla maltillinen. Multa taisi lähteä vähän lapaseta... tosin seuraavaa kokoa olen lähinnä ostanut jo valmiiksi.

Tuo onni on kaupunkiasustamisessa - pääsee helpommin ihmisten ilmoille. Jo pelkkä kanssatallaajien äkeminen riittää välillä. Onneksi mulla on noita ihania naapureita - muutne kyllä mökkihöperöityisin :)

Eeva Tark: Kiitos analyysista! Me&I:n housut ovat kyllä tosi ihanan pehmeitä. Olen itsekin siirtynyt tarkkaamaan kirppareilla merkin paitoja, kun bodyjen kausi alkaa Alvarin kohdalla jäädä unholaan. Mielestäni löytyy sekä helmiä että huteja. Alesta voisin itsekin harkita ostavani uusia.

Anonyymi kirjoitti...

Ihania housuja! En osta vauvallemme merkkivaateita, mutta minäkin voisin ostaa näitä käytettynä. Enpä ole vain aiemmin tullut ajatelleeksi. Jostain syystä mua alkoi hymyilyttää tuo maininta koosta, meillä asustelee täällä reilu 5 kk ikäinen poitsu, 72 cm ja lähemmäs 9,5 kg. Kirjoittelin joskus loppukesällä 2014 johonkin postaukseen kommentin (alku)raskaudestani, joka varhaisultran perusteella vaikutti tuhoontuomitulta. Ja niinhän se olikin. Mutta sen jälkeen aloin odottaa poikaamme. :)

Tiina

Turun Tilda kirjoitti...

Tiina: Kiitos kommentista! Facebookissa on tosi monta hyvää käytettyjen Me&I-vaatteiden ostamiseen ja myymiseen; sydänpyllyt on varmaan niistä kuuluisin ;) Suosittelen tsekkaamaan!

Onpas teillä potra poika! Onnittelut hänestä :) Ihanaa, että surullisten käänteiden jälkeen saitte syliinne oman "nyytin" :)