maanantai 6. heinäkuuta 2015

Oo-oo, kesän lapsi mä oon...

Tervehdys ja anteeksi, sillä viime kerrasta taitaa olla aikaa!

En taida selitellä sen enempää; tällaista se kesäaika taitaa useimmilla olla. Ajantaju katoaa ja viikot vierivät huomaamatta. Blogitauko teki kuitenkin hyvää ja voi olla, etten tänä kesänä postaile ihan niin tiivisti kuin yleensä. Nyt kuitenkin jotakin kuulumisia :)


Tuo otsikon viisu taitaa jatkua, että "Ooo... villi luonteeni on..."


No joo, meidän Alvari (nipinnapin 10 kk) on laajentanut reviiriään sekä mummilan mökillä että kodin patiolle. Minkäänlaista suhteellisuuden tajua ei tietenkään ole, vaan mennä kohelletaan reunaa hipoen ja roikutaan toinen puoli vartalosta reunan ulkopuolella.

Silti isi on sitä mieltä, että "mene pieni villipeto, vapautan sinut luontoon!" Ja poikahan menee, sillä äidin maitoeliksiiriä nautittuaan jaksaa tietysti rymistellä ihan minne tahansa!

Joo, kesämekkojen esittely on kanssa vähän jäänyt, sillä imetys estää koko joukon hellemekkojen käytön


 Jotain sain sentään kaivettua kaapeista. Esim. tämä "Rantavierun Marilyn" -rimpsumekko pääsi jälleen käyttöön muutaman vuoden kesätauon jälkeen. Eija hieman lyhenssi kyseisen Art+ Designista ostetun klänningin helmaa ja sehän sointui Alvarin merihenkiseen kaupunkiasuun (heh, käytiin Ikeassa viikonloppuna lihapullilla). Ankkurilakkiin sonnustautunut meripoika herätti JÄLLEEN KERRAN hilpeyttä kanssaruokailijoissa, sillä pojalla on tapana lirkutella vanhemmille rouville (ja lapsille) mennen tullen. Vieno kiherrys ei tule kuuloonkaan, vaan pojan karjuttava (siis miten sitä kuvaisi; kyseessä on kuitenkin varsin hyväntahtoinen, mutta kovaääninen kommunikointitapa)...

Asiasta ihan puupurkkiin tai  oikeastaan -soikkoon... Samaisesta lempparikaupastani eli Art + Designista ostin keväänkorvalla tällaisen pesusoikon patiota koristamaan. Sopii vallan mainioisti sen meidän salaattimaan virkaan toimittavan viskitynnyrin pariksi.

Ja onhan se mamma shoppaillut vähän muutakin. Lähdin ensimmäistä kertaa naapurini seuraksi Länsikeskuksen parkkipaikan sunnuntaikirppikselle. Nyt on pakko hehkuttaa, että vihdoin viimein löytyi Turustakin kirppistapahtuma, jossa hinnat olivat kohdillaan. Vai mitä mieltä olette:

Alvari sai kaksi puista autoa 7, 5 e kpl...


...samalta myyjältä ostin myös suuren rottinkikorin vitosella.


Vitosen verran pulitin yhteensä myös kahdesta ajan patinoimasta saunajakkarasta, jotka löysivät tiensä pation kukkapöydiksi/ pienempien vieraiden tuoleiksi.


Itselleni ostin Boobin imetyshupparin ja kaksi trikoopaitaa yhteensä 10 eurolla. Imetykset alkavat toivon mukaan olla syksyn korvalla tältä erää ohi, mutta elättelen toivetta, että lähivuosina paidoille tulisi käyttöä ;)

Muut löydöt taidan esitellä tuonnempana ;)

Mutta täytyypä vielä lopuksi näyttää, mitä ihanaa Alvari sai mummiltaan lahjaksi.


Katu-uskottava smurffihuppari on mummin omin kätösin neuloma. Sille tulee vielä tänä kesänä varmasti käyttöä!


Kirjoittelen varmaan tällä viikolla uudemman kerran, mutta olisiko teillä vinkkejä jaettavana, mitä vauvaperhe/vintagea rakastava voisi tehdä Köpiksessä muutaman päivän ajan? Myös ruokapaikoista voi vinkata:) Tarkoituksenamme olisi suunnata sille suunnalle vielä heinäkuun aikana.

Iloista ja rentoa heinäkuun jatkoa!

4 kommenttia:

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Löysin tänne toisen blogin kautta ja olen lueskellut kirjoituksiasi nyt pitemmänkin ajan takaa. Kiitos, on ollut antoisaa. :)

Kööpenhamina on ihana kaupunki! Olen käynyt siellä muutaman kerran, myös perheen kanssa. Kirjoitin blogiini meidän lapsiperhereissusta huhtikuussa 2012, mutta omat lapseni olivat hieman isompia. Kuitenkin kaupunki on hyvin lapsiystävällinen ja mielestäni esim. rattaiden kanssa siellä pääsee moneen paikkaan. Keskustassa on paljon mukavia ja tanskalaistyylisiä liikkeitä, en osaa vinkata suoraan vintagekauppoja, mutta vintagehenkisiä ja omaperäisiä tulee vastaan useita. Isoissa tavarataloissa on hyvät lastenhoitovessat. Järven rannat (lähellä Tyko Brahe -planetariota) ovat ihanaa kävelyseutua. Suosittelen muuten Tivolia vauvankin kanssa. En toki laitteiden vuoksi. Vaan siellä on nimittäin isoja puistoalueita, joilla viettää aikaa ja Tivolissa on kivoja ravintoloitakin.

Mukavaa reissua!

Turun Tilda kirjoitti...

Katja: Kiitos Katja kommentistasi ja vinkeistä! Täytyypä ajan kanssa käydä lueskelemassa teidän matkakokemuksistanne. Mukavaa heinäkuuta teille :)

Karkkis kirjoitti...

Alvar kuulostaa mainiolta vauvalta ja mummojennaurattajalta!

Imetys tosiaan tuo harmillisen paljon haasteita monen mekkojen käyttöön. Ne mekot, joita raskausaikana haaveilin ovat kovin epäkäytännöllisiä, vaikka mahtuisivatkin päälle. Olenkin tänä kesänä päättänyt panostaa alaosiin.

Anonyymi kirjoitti...

Hienoja hankintoja ja paras "hankinta" on itse pikku Alvar tietysti. Hän on todella suloinen.

Vakkari