tiistai 7. heinäkuuta 2015

Kiikkustuolin minäkin ostan...


Tervepä taas!

Huh! Tänään olen edistänyt luvattoman paljon matelevaa opolopputyötäni kahdella sivulla, joten palkitsen itseni pienellä blogipostauksella ;) Tällä hetkellä mennään 11/25 sivussa, joten ihan puolivälin krouvissa ei vielä olla, mutta kunhan tämän viikon sateiden aikaan saisin tehtyä sellaiset viisi sivua, niin olisin jo ihan tyytyväinen. En voi palauttaa työtäni ennen syksyä, mutta kyllähän valmis työ pudottaisi tietynlaisen myllynkiven sydämeltä ja vapauttaisi energiaa nauttia loppukesästä ihan toisella tavalla. No, ei pidä valittaa, sillä onhan tämä luksusta, kun mies hoitaa isäkuukaudellaan Alvaria ja minä voin näin ollen opiskella.

Pitkäaikaisimmat lukijat postauksen varmaan muistavatkin, mutta jos jotakuta tuoreempaa blogini seuraajaa kiinnostaa, niin lopputyöni aihe löytyy tästä postauksesta. Aika jännä juttu itse asiassa, millaista monenmoista hyötyä tällaisen blogin pitämisestä voikaan olla!Mutta sitten päivän varsinaiseen teemaan. Viime sunnuntain kirpparitapahtumasta löytyi jotain muutakin pojalle, nimittäin tällainen ihana pieni kiikkutuoli :) Eräs myyjä putsasi oikein peräkärryn kera nurkkiaan ja möi kiikkustuolin minulle 10 euron hintaan. Tasinpa saada muutamat potkuhousut ja bodyt vielä kylkiäisiksi!Miestä taisi hieman pelottaa päästää minut moisen tapahtumaan, mutta tähän ostokseen hänkin taisi olla ihan tyytyväinen. Kiikkua voi nimittäin käyttää tulevaisuudessa myös lapsipotrettien ikuistamiseen. :)

Tällaista tänään! Jos teillä on mitään kokemuksia Kööpenhaminasta niin otan vinkkejä edelleen mielelläni vastaan edelliseen postaukseen. Mukavaa viikonjatkoa!

Ei kommentteja: