torstai 9. heinäkuuta 2015

Seiloritytön mekko


Hups!

Mies ja poika hyppäsivät autoon ja huristavat kohti Espoota. Minä jäin kotiin päätteen äärelle kahvikupin kera. Ihan kuin jotain kaikuja menneessä - niin graduntekovaiheesta kuin tuntien suunnittelusta.

Ainakin tällainen hiljaisuus on luksusta.Nyt ei auta roikkua somessa vaan pistää pökköä lopputyön pesään eilisen jumipäivän jälkeen. No, tai vaikka sivuja ei kauheasti syntynyt, sain kuitenkin luettua kirjallisuutta. Nyt on jo uusi kirkkaampi ajatus kristallisoitumassa. Vielä, kun sen saisi siirrettyä paperille....Kuvituksena eräs huutonet-löytö. Klänninki on pin up-tyylistä uusvintagetuotantoa Love Label merkiltä ja se on mukavan paksua puuvillakangasta. Ostohinta oli posteineen vähän päälle 20 e.

Huomaa kyllä, että nykymitoitus on niin erilaista. Tämä 38 koon mekko on yläosasta jopa aavistuksen verran iso, mutta eiköhän nuo maitomeijerit pidä mekon paikallaan ;) Tosin, niin kauan kuin imetän, mekkoa on hieman vaikeahko käyttää julkisesti. Ensi kesänä sitten ehkä täydemmällä teholla ;)

Mukavaa torstain jatkoa!

Ps. Huomasin, että aika moni oli käynyt lukemassa opopostauksen. Omia ohjauskokemuksia voi toki edelleen käydä jättämässä, vaikkakaan en voi niitä enää sisällyttää varsinaiseen päättötyöhön.

4 kommenttia:

Augusti kirjoitti...

Terveisiä sateen keskeltä! Oliko poikien reissu ihan yön yli kestävä? Oletteko siis jo olleet erossa yhden yön? Minkäikäisenä niitä yleensä ensimmäisen kerran harrastetaankaan?

Autapa muuten hyvällä vinkillä: Olen pian lyhentämässä erästä vanhaa mekkoa (jotta kaikki mekkoni eivät olisi pohjemittaisia, heh...) noin polvimittaiseksi. Osaatko sanoa, mikä olisi paras pituus? Polvilumpion keskikohtaan, juuri polvet paljastavaksi vai jo säärtäkin näyttäväksi? Puuvillaisessa mekossani on pienet hihat, kaulus, paitamainen yläosa ja leveähkö helma.

Turun Tilda kirjoitti...

Augusti: moi, kiva kuulla sinusta! Ihan päiväseltään kävivät; poissa sellaiset 7 tuntia. Yötä en ole ollut Alvarista vielä erossa. Sen perusteella, miten mekkoa kuvailet, suosittelisin juuri sen mittaista helmaa kuin tämän postauksen seilorimekossa. Oikeastaan nyrkkisääntö on, että mitä tyttömäisemmän ja epävirallisemman lookin haluaa, sitä lyhyempi helma. Ehkä nähdään J:n häisssä?

Augusti kirjoitti...

Voikin olla aika jännää sitten, kun ensimmäinen yö erossa koittaa.

Kiitos neuvoista! Pitää ryhtyä pian hommiin, jotta saisin mekkoa käytettyä tänä kesänä, jos siis niitä kesäisempiäkin ilmoja olisi luvassa.

Häissä nähdään!

Maarit kirjoitti...

Arvoisa Tilda,

Ajattelin ensin kommentoida asiallisessa hengessä ja aikuismaisen sivistyneesti kivaa mekkoasi, mutta kaikki rationaalisuus ja vähäinenkin järki päässäni kaikkosi sen siliän tien kuvissa vilahtavien, todella ihastuttavien kenkien vuoksi. Miten ihmeessä voi kommentoida mitään fiksua noin ihanat klopottimet nähtyään? :) Siispä tyydyn toteamaan, että seilorimekkosi on suloinen ja kengät upeat!