keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Kevään kohinaa Adalmiinan Helmessä


Keskiviikkoista!

Käväisin viime viikolla tutustumassa Paimiossa talonpoikaisantiikki- ja sisustusliike Adalmiinan Helmen kevättarjontaan. Oikeastaan kivointa näissä bloggari-illoissa on usein se, että mukaan voi ottaa avecin ja nyt saatoin jo kolmatta kertaa piristää jonkun tuttavan/ystävän päivää sisutusiltamilla. Tällä kertaa mukaan lähti ystävä naapurista :)


Adalmiinan Helmen Annarina kertoi laajentaneensa italialaisten Arte Puran  pellavatekstiilien tarjontaa. Liikeessä nähtävillä oleva valikoima on itse asiassa vain murto-osa tilattavissa olevista vaihtoehdoista.


Päiväpeittoja, verhoja ja liinavaatteita saa kaikissa hempeissä sateenkaaren väreissä mahtavine kirjailuvaihtoehtoineen. Tuotteet ovat aika hintavia, mutta ne on tosiaan valmistettu ateljeetyönä Italiassa, ei missään Kaakkois-Aasian hikipajssa. Ehkäpä ylelliset liinavaatteet tai verhot voisivat olla sopiva kimpassa hankittava hää- tai valmistujaislahja?

Ihania Happy Lights-valopalloja on saatavissa vieläkin runsaammassa värivalikoimassa kuin joulun alla.


Itse tyydyin ostamaan muutaman varapallon Alvarin pallosarjaan ja poseeraamaan sopivan värikkäässä neuleessa pallojen edessä ;)


Keväänkohina ja pääsiäinen heijastuivat kivasti liikeen tarjontaan, vai mitä?


Meinasin ostaa pussin noita koristeheiniä, mutta mies ei olisi moisesta tykännyt (olisi ehdottanut, että hän voi käydä poimimassa itse heinät luonnosta, heh), mutta aikas kivalta tuollainen narsissiasetelma kyllä näyttää!


Bongasin myös huikeat vanhan ajan sakset juuttinaruineen...

Yhden hankinnan tein ja se näykyy noissa alakuvissa. Arvatkaapa minkä sävyisen jättityynyn hankin piristämään olohuoneen sohtvaa?


Adalmiinan Helmi sijaitsee siis Paimion Veikkarissa. Ajo-ohjeet, aukioloajat sekä nettikaupan yhteystiedot löytyvät Adalmiinan Helmen kotisivuilta.

Mukavaa päivänjatkoa!

2 kommenttia:

Lady of The Mess kirjoitti...

Voihan pahus - minunkin piti tuonne tulla, mutta tuli este - avecini siellä kyllä oli;)
Harmitus - olisin nähnyt sinutkin ihan livenä;)

Turun Tilda kirjoitti...

Lady: Anteeksi, kun vastaaminen kesti! Olisi ollut tosi kiva tavata! Ehkä tapaamme joissain muissa blogijutuissa vielä kevään aikana?