sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Vihreä peura


Sunnuntaista!

Kröhömm... Mihinkähän se Tildukka on mahtanut opiskelukuukausiensa viimeiset pennoset käyttää? No, yllättäen huutonetistä löytyneisiin Nanson mekkoihin ja tunikoihin...

Keksin usein juttuja auttamattomasti jälkijunassa, ja olen nyt tosiaan vähän liikaakin innostunut tästä kierrätystavasta ;) Toisaalta, kun kuukauden saldo on viisi edellä mainitun suomalaisen valmistajan mekkoa yhden uuden hinnalla, niin se on kai ihan ok. Kunhan ostoskelut loppuvat nyt sitten tähän ;)


Eilen ylläni oli yksi näistä löydöistäni, vihreä peuratunika,joka on malliltaan muuten juuri sellainen, mitä en ikinä laittaisi ylleni normaalimitoissani. Mutta kuten todettua, raskaushan muuttaa mittasuhteet niin totaalisesti, että lanteikkaan lanteista saattaa yllättäen tulla se kropan ohuin kohta ;)


 Siksipä tällainen 20-lukuinen leikkauskin menettelee ja hihathan tässä mallissa on varsin hauskat!Tällainen pikapostaus nyt sitten tänään. Toivottavasti ehdin huomenna edellisen postauksen kommenttilootan kimppuun. Kiitos ja kumarrus kaikille mielettömistä vinkeistä ja erinäisistä huomioista!

Siis huomiseen!

3 kommenttia:

Lady of The Mess kirjoitti...

Kiva kuosi tuossa mekossa. Itselläni on sama malli, mutta ihan erilaisella kuosilla. Käyttämättä jäi muutamaa kertaa lukuunottamatta - se korosti vatsaa ja näytin ihan kuin olisin odottanut;) Otin sitten tuon kuminauhan pois, mutta eipä se malli siitä parantunut.
Aurinkoisia päiviä, Tilda!

Hömpänpömppää kirjoitti...

Kivan näköinen mekko :)

Turun Tilda kirjoitti...

Lady: Kuosi on kiva ja malli vähän hassu. Katsotaan, tuleeko käytettyä sitten raskauden jälkeen. Nyt on ihan hyvä!

Päivi: Kiitos!