tiistai 11. helmikuuta 2014

Kevätmekko vanhasta sisustuskankaasta?

Iltaista!

En muista, milloin minulla olisi ollut näin rankka työviikko jo tähän mennessä, mutta onneksi sentään flunssa ei ole vielä iskenyt (koputan puuta)!

Lontooseen lähdettäneen sitten ihan ekstemporee, jollen nyt huomisen aikana saa koulujuttuja kuriin. Tämä abiarvostelujen aika ja viime tingan palautukset saavat open mahahermot hiukan sekaisin ;)

No, sen verran voisin matkaan valmistautua, että kysyisin teiltä Helsinki-Vantaalla hieman useammin suhaavilta, että onko siellä Minna Parikan kenkiä myynnissä? Ihan kuin olisin jostain kuullut sellaista. Entä onko kyseisten kenkien Taxfree-hinnat millä tasolla?

Jälleen kerran kunnon juhlakenkien hankkiminen on alkanut hotsittaa... Lentokenttä nyt voisi olla oivallinen vaihtoehto hankkia sydänremmiset Raquelit tai Jodiet sikälimikäli niitä siellä myydään... Kenkiähän lakkoni ei periaatteessa koskenut. Toki vielä tähän mennessä ostohana on niidenkin osalta avaamatta ;)Sitten toinen ihan pikainen juttu. Bongasin blogistani (ja toki kaapistani) kivan sisustuskankaan, jota en ole tullut myyneeksi vielä kirpparilla, vaikken ole saanut vuosiin mitään sisustusjuttuja siitä väsäiltyä.


Ornamenttihenkistä kangasta on sen verran, että siitä saisi teetettyä jonkinsortin kotelomekon tai lyhyehkön kellohelman 50-luvun tyyliin. Mitäs sanotte, olisiko sievä kevätmekon kankaaksi? Aika jämäkkää se on, mutta niin on muuten tämä Zaran mekkokin. Siinä myös vaihtoehto mekon malliksi. Olisiko muita ehdotuksia?

Kuvat haettu Minna Parikan sivuilta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oikein hyvää Lontoon reissua. Itse olen lähdössä kyseiseen kaupunkiin ekaa kertaa kesällä, joten matkavinkkisi kiinnostavat. Kulttuuri, mistä löytyy kivoja vintage vaatteita yms.

Anonyymi kirjoitti...

minusta kotelomekko tulisi tuosta kankaasta:)