torstai 9. tammikuuta 2014

Päkä, mää ja (kavereiden) lapset


Nämä kuvat nähtyään joku varmasti ajattelee, että nyt se Turun Tilda on lopullisesti pimahtanut - hän on ikinäsyntynyttä lastaan sureva, joka vuoraa kotinsa leluilla, vaikka lapsesta ei ole tietoakaan...

Väärin! Sain Päkän mieheltäni joululahjaksi. Ihana puoliskoni muisti (Kaarinan Askon muuttoalessa vierailtuaan), että olin  joskus jo vuosia sitten ihaillut mokomaa märehtijää kieli pitkällä :) Miksei keinulammasta voisi löytyä myös lapsettomien kodista?


Aivan täysin väärään pimahtamistani epäilevä lukija ei välttämättä osu, jos otetaan huomioon vuodenkierron ajakohta allekirjoittaneen kohdalla. Ei minun pitänyt sitä kertoa täällä lainkaan, mutta kerrotaan nyt kuitenkin - eilen oli pikkuisemme laskettu aika. Pelkäsin ja odotin tuota päivää kauhulla, mutta ihan hyvin se meni. Pahalta tuntui, mutta niin kai kuuluukin. Tietää ainakin olevansa elossa. Silti pikku hiljaa haluaa katsoa jo eteenpäin. Se tuntuu paremmalta vaihtoehdolta.

Ja kaikille tutuille tiedoksi - Päkä tarjoaa mukavia kyytejä kaikille ystävien taaperoille ja karva on puklunkestävä -sen voi pestä :D Tervetuloa kyläilemään ennen kuin teidän lapset ovat päkälle liian isoja! Lampo on viimeistään kouluikäisiltä kielletty!


Päivän työasuna oli tänään kaksi vuotta vanha Seppälästä ostettu huopahame ja vuoden vanha H&M:n viininpunainen merinonuttu. Toisin kuin periaatteellisempi Elina, minä hamstrasin joulun välipäivinä muutaman trikoopaidan Your Facen alesta, sillä epäilin, että pahiten lakkokuriani tulisi muuten uhkaaman trikoopaitojen puute. Raitapaita on siis sieltä :)

5 kommenttia:

Kerttuli kirjoitti...

Suuri sympatiahalaus ko. päivän johdosta <3

Miten ihanan Päkäpään oletkaan saanut! Meiltä löytyy varmasti eräs innokas testaaja koeajamaan tuota hurmaavaa otusta :)

Sylvi kirjoitti...

Halaus!

Meillä oli aikanaan keinulammas, mutta erossa se jäi vanhaan kotiin. Olisin ottanut lampaan mielelläni koristeeksi, sillä se todellakin oli kaunis sellaisenaan. Lampaan keinuja on siihen jo viisivuotiaana ylikokoinen.

Hymyä uuteen vuoteesi!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä leluja saa kotona olla! Ostin aikuisena vanhat nukenvaunut, joita en muinoin 50-luvulla lapsena saannut. Lämmin ja luja uudenvuoden halaus Sinulle Tilda!

Äni kirjoitti...

<3

Ihana Päkä! :D

Turun Tilda kirjoitti...

Kerttuli: Tervetuloa testaamaan, kunhan muuttohässäköiltänne jaksatte :)

Sylvi: Heh, hyvä tietää ettei anna liian isojen lasten keinua sillä ;) hymyä ja onnea myös sinun vuoteesi :)

anonyymi: Ihana anonyymi :)

Äni: Eikö olekin :)