torstai 23. tammikuuta 2014

Monitoimimekko Sifongista

Iltaista!

Lupasin esitellä tammikuun alkupuolella laatuvaatedivari Sifongista löytämäni secon hand-mekon, joka samalla värimaailmallaan kuvastaa kevääseen kurkottavaa mielentilaani ;)Tämä BGBC Maxazria (?)-merkkinen mekko on ehkä jotain ihan muuta kuin blogissani on tyypillisesti totuttu näkemään - ensinäkin se on aikas tiukanistuva, jopa makkarankuorimainen, mutta uskokaa tai älkää - hirmu mukava päällä johtuen joustavasta materiaalista! Onneksi tuo korsettimainen kangas hieman luo ryhtiä epäurheilijan asuun ;)

 
Toinen mekon mahtavista ominaisuuksita on alas asti ulottuva vetskari - siis jokaisen latinopeppuisen unelma, kun kerrankin saa vedettyä tiukemman mallisen asun ylleen :)


 Iltalaukun roolia esittää vanha kunnon Longchamp ja korvikset ovat n. 10 vuoden takaa Lindexistä.

Mitäs tykkäätte? Onko tilda-tyyliä vai ei?

Mutta nyt pitää rientää! Baletti odottaa :)

7 kommenttia:

Tilkunviilaaja kirjoitti...

Mielettömän hieno mekko! Upea! Miten on joku voinut tästä ihanuudesta edes luopua, niin että se on joutunut second hand -liikkeeseen. Mä NIIN ottaisin tämän oitis. Mutta täykky sun yllä.

Elisabet kirjoitti...

Vau! Upea mekko! :)

Arya kirjoitti...

Istuu sinulle kuin tehty!

Kati kirjoitti...

Näytät tosi hyvältä tuossa mekossa, ja haa, mulla on samanlaiset korvikset. :)

Karkkis kirjoitti...

Vau, jälleen upea mekko! Sopii sinulle aivan loistavasti. Ja vähän jugendin kasviaiheisiin vivahtava kuosikin tuo sopivaa henkeä moderniin mekkoon.

Anonyymi kirjoitti...

Yksi kauneimmista mekoistasi!!

Vakkari

Turun Tilda kirjoitti...

tilkunviilaaja:Kannattaa käydä tsekkaamassa liike, jos vain asuu ajomatkan päässä, voi tehdä kivoja löytöjä. Tämä oli vissiin jonkin rouvan, joka tuo paljon vaatteita Italiasta. Kiitos kehuista :)

Elisabeth: Kiitti :)

Arya: HIh, kiva kuulla!

Kati: Kiitos! Joskus vanhat aarteet kannattaa säilyttää, vaikkei niitä olisikaan käyttänyt pariin vuoteen.

KArkkis: Kiitos, niin muuten taitaa olla :) KÄypä tsekkaa paikka, se on nyt sun puiston toisella puolella. Ei tarvitse mennä edes joen yli ;)

Vakkari: Voi kiitos, kiva kuulla:)