lauantai 25. tammikuuta 2014

Vinkkejä viikonlopulle ja vanha tuttu rentoilumekko


Rauhaisaa viikonlopun aamua!

Viimeisimmän kaksi viikkoa olen ollut uupuneempi kuin pitkään aikaan ja se on kyllä heijastunut tänne blogin puolellekin. Jo eilen piti vinkata kahdesta asiasta, mutta kömmin mieluummin sänkyyn nukkumaan.

No, parempi myöhään kuin milloinkaan; Tildan vinkit tulevat tässä:

1. Ensinnäkin, Kierrätyskeijujen Facebook-sivulla on menossa arvonta. Tavoitteena oli alun perin, että kun sivua on tykätty 400 kertaa, järjestetään ensimmäinen arvonta. Nyt tykkäyksiä on jo 426 (JEE!), ja arvonta suoritetaan sunnuntai-iltana, jolloin kaikki siihen mennessä tykänneet osallistuvat kirjapaketin arvontaan. Mielestäni paketti on aika huippu: mukana ovat suosikkikirjailijani Laura Honkasalon uutuuskirja Nuukaillen sekä Outi Moilalan teos Tappajafarkut. Ottaisin paketin mielelläni itsekin vastaan, sillä en ole lukenut vielä kumpaakaan teosta!

2. Toinen vinkki on sellainen, että sain eilen illalla rahdattua pyntteitäni Ihana Kirppikselle myyntiin. Tämä on nyt tällainen testi samalla, että liikkuuko tavara paremmin ihan Turun keskustan kirpparilla kuin jos niitä vie jonnekin hieman periferiampaan.

Myynnissä on jonkin verran kenkiä ja laukkuja (myös joitakin vintagetapauksia). Kengät ovat kokoa 37 ja myytävät vaatteet lähinnä kokoja 34-36. Niin, ja pöytäni on numero 10. Pahoittelen hieman epäfiiniä hintalappujen kiinnitystapaa... Ei mennyt niinkuin Strömsössä eli jaksanut eilen mitään kovin esteettistä väkertää ;)


Mukavaa rentouttavaa viikonloppua toivottelee Tilda kera parhaaan mahdollisen rentoilumekon (= Art+Design-liikkeestä alkusyksystä löydetty suomalainen retropallerokaapu)!

6 kommenttia:

Citypulu kirjoitti...

Retromekko on kerrassaan ihana! Olen aikaisemminkin ihaillut sitä, mietin jopa jos itse yrittäisin ommella vastaavaa. Onnea kirppiskaupoillesi !

Elina kirjoitti...

Oliko pitkä jono Ihanaan? Minullakin on taas kirppiskassi paisunut melkein matkalaukun kokoiseksi... pitäisi tehdä asialle jotain.

Lady of The Mess kirjoitti...

Harmi, että sinun vaatteesi ovat ihan liian pieniä minulle;) - ja kyllä, tuo kirjapaketti laittaa toivomaan arpaonnea!
Lepoa ja rentoa viikonloppua, Tilda!

Nimetön kirjoitti...

Ihana-kirppis on varsin ok. Ihmettelen kuitenkin seuraavaa - heitin myymättömiä keväällä laatikkoon nimeltä "Kosovo" ja kas vain, pyntteet olivat erilleen myynnissä siellä. Eli Kosovoon suunnatuilla kledjuilla tuettiinkin Ihanan bisnestä? Hiukka falskia, sanoo tämä täti. - anita-

Turun Tilda kirjoitti...

Citypulu: Kiva kuulla :) Jos haluat mittoja, niin kysy vaikka s-postitse! Tosin, ei tämä taida mikään kaikkein vaikein ompelus taitavalle ompelijalle olla :)

Elina: Ei ollut pitkä! Laitoin sulle muuten s-postia.

Lady of The Mess: Kiitos, samoin sinulle :) Nuo vaateet ovat kyllä osoittain pieniä mullekin :)

Anita: Hmm...Olen huomannut kanssa tuon laatikon. Asiaa kannattanee kysyä suoraan henkilökunnalta. Toivottavasti sille löytyy selkeä selitys.

Nimetön kirjoitti...

Miten Ihana Kirppis-myynti onnistui? Kävin katsomassa pöytäsi ja jopa ostin jotakin :)