sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Jive-kokoelma

Sunnuntaista!

Lupasin taannoin esitellä Jive-kokoelmani. Itse asiassa kyseiset kengät vilahtelevat asupostauksissani hyvin usein jonkin värisinä. Jive-kokoelmani noudattaa kulutusperiaatteitteni sääntöä nro kaksi - kun löytää hyvän ja laadukkaan tuotteen, kannattaa ostaa useampi pari, jotta välttyy muilta virhehankinnoilta.

Vagabondin Jivet ovat hyviä keskihintaisia nahkakenkiä, joissa on ainakin minun suomalaiseen pullerojalkaan sopiva lesti. Korko on kohtuullinen; näillä pystyy kävelemään useammankin kilsan. Jive on jotakin arki- ja juhlakengän väliltä. Kehtaan käyttää näitä sekä töissä sekä juhlavampina hetkinä.

No, tässä kokoelmani on:


En ole ostanut ainuttakaan paria täysihintaisena (ovh 79 e). Suurimmasta osasta olen tainnut pulittaa n. 50 euroa ja viimeisimmästä punaruskeasta parista, kuten kuvasta näkyy, 40 euroa.

Hassua on, että tuo ruskea kenkäpari oli tosiaan Turun Nilssonilla tuohon hintaan ja vastapäätä sijaitsevassa Aleksi 13. myymälässä sitä myytiin normaaliin hintaan. Mikähän logiikka tässä piili? No, sainpa hyvät popot syksyn ykkösvärissä.

Lopuksi tietysti kysyn, mitä kenkää sinä olet ostanut usemman parin? Jos sinulla on Jive-korkkareita, millainen värikaari niistä muodostuu?

Mukavaa päivänjatkoa!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nokian Kontio-saappaita on mustia kolmet. Kaikki eri kokoa (38, 39 ja 40). Kolmekaseja pidän paljain jaloin, nelikymppisiä jos tarvitaan paksua villasukkaa ja kolmeysejä miten vaan. Kolmeysit on aikanaan omaksi ostetut ja ne toiset lapsilta pieneksi jääneinä perityt.

Juu ja Crocseja on kahdet: keltaiset ja vaaleansiniset. Niitä käytän pihalla, minkä takia väritkin on valittu mahdollisimman näkyviksi, että löytyvät. Tarkoitus olisi, että aina sekä etuovella että takaovella olisi yhdet - mutta mitä vielä: aina ne ovat samalla ovella ja tietysti sillä toisella, josta EN ole lähdössä pihatöihin.

Karkkis kirjoitti...

Minä löysin joskus lukioaikoina Seppälästä punaiset avokkaat, joissa on jalkapöydän yli menee remmi. Ostin samanlaiset myöhemmin mustina ja olen käyttänyt molempia paljon. Muunlaisia avokkaita en voi pitää, kun luirussa jalassani ei pysy. Haaveilenkin aina tuollaisista yksinkertaisista perusavokkaista, mutta turhaan.

Turun Tilda kirjoitti...

anonyymi: :D Tää oli ihan huippukommentti! Ihana KOntio-kokoelma - todella praktiset periaatteet ;)

Karkkis: VOi harmi, jos Vagabondit eivät istu :( Ne ovat tosiaan tällaisilel pullerojaloille paremmat... Jos lohduttaa yhtään, niin remmikengät ovat kyllä tosi ihania!