torstai 19. syyskuuta 2013

Hyväksi todettuja tuotteita (,eikä maksettuja mainoksia)!


Iltaista!

Pannaanpa hyvä kiertämään. Tänä syksynä on tullut vastaan kaksi laatutuotetta sekä yksi kestosuosikkiliike, joita en ihan heti taida vaihtaa pois.

1. Ensimmäinen suositus on bareMineralsin meikkipuuteri, joka jatkaa sarjan jauhemaisten mineraalimeikkien ainesosilla, mutta kiinteässä kakkumaisessa muodossa. Lopputulos on kabukin heiluttelua paljon peittävämpi eikä vaatteet kuorrutu älyttömällä puuterimaisella pölyllä ja kabukista irronneilla karvoilla. Tilda kiittää :)

Ja pitäähän minun toki varastaa show viattomien mainosten välissä nassuni väliaika-analyysilla ;) Muistanette taannoisen ihotuskani. No, nyt voin lakonisesti todeta, että neljän vuoden takainen pizzanaamani, jonka kunnostamiseen pistin pitkän pennin, on palannut puolen vuoden hormonimyrskyn seurauksena, ja arvatkaa mitä - en jaksa edes välittää. Tosin, toistaiseksi finnit eivät ole vielä vallanneet poskiani. Yritän kuitenkin sinnitellä, sillä arvatenkaan Roacuttan tai Diane Nova-kuuri ei tässä elämäntilanteessa oikein kiinnosta. Otan kyllä mielelläni hormoonihirviöihon hoitoon liittyviä vinkkejä, jos niitä nyt sitten on... Ainakaan mineraalimeikit eivät ihoa tuki. Kosmetologien tekemät ihonpuhdistukset taitavat sen sijaan olla tällaisessa tilanteessa plus-miinus-nolla.

2. Kyllähän se nyt vain on niin, että sanonta Köyhän ei kannatta ostaa halpaa pitää paikkansa. Ainakin sukkahousujen suhteen. Ostin Falken Pure Matt 50 denierin sukkiksia ja olen vaikuttunut. Ystäväni vakuutti, ettei näihin saa silmäpakoja millään. Taitaa tosiaan olla näin. Falket ovat Stockmannilta kantisetuna syyskuun loppuun hintaan 15 e (norm. 18,9 e). Niitä on kaikissa kivoissa syysväreissä. Itse ostin mustat ja burgundinpunaiset.

3. Viimeinen vinkki liittyy VintagEija´s-putiikkiin. Sieltä saa syyskuun loppuun saakka 20% hinnoista pois opiskelijakortilla. Tarjous ei kuitenkaan koske mittatilausvaatteita.  :)

Kuva haettu täältä.

5 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Oletko koittanut apteekista saatavaa Basiron-voidetta? Itselläni puhkesi kaamea aikuisiän finniaknenäppyhommeli naamaan ja ylävartaloon vuoden alusta vaikka ikää on jo 37v:) Jätin pois sokerit ja herkut ja kokeilin tuota Basironia varovasti ja se tosiaan auttaa.Nyt on taas iho siloinen lukuunottamatta kerran kuussa ilmestyviä muutamaa näppyä.

Turun Tilda kirjoitti...

Nanna: En itse asiassa ole. Täytyypä kokeilla. Hienoa, että tepsi sinulla. :)

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on parin vuoden takaisen pitkän ab-kuurin "pysyvänä" jälkihoitona ihotautilekurilta Avitcid+Clindoxyl. Toimii huomattavasti paremmin kuin mitkään käsikauppalääkkeet. Suosittelen!

H kirjoitti...

Kiitos vinkistä noiden sukkahousujen suhteen, hain tänään juuri kahdet Falket Stokkalta ja saan viimein heittää hyvin palvelleet Wolfordin sukkikset menemään, ne kesti kyllä todella hyvin, toivotaan että nämäkin.

Anonyymi kirjoitti...

Hei Tilda! Luin kiinnostuneena taannoisen aknejuttusi, itse kun olen saman vaivan kanssa taistellut vuosikaudet. Parikymppisenä popsin antibiootteja, lähempänä kolmeakymppiä roaccutania, joka auttoi. Nyt roaccutankuuristakin on jo viitisen vuotta ja minä ohittanut kolmenkymmenen. Finnejä tulee yhä silloin tällöin, mutta ei samassa mittakaavassa. Nykyään huomaan entistä selkeämmin elintapojen merkityksen: stressin/stressittömyyden ja etenkin ruokavalion. Mulla juustoilla ja pähkinöillä herkuttelu kostautuu ihossa... On jo kauan pitänyt kokeilla maidotonta ruokavaliota, mutta vielä en ole siihen jaksanut perehtyä. Tuttavapiirissä on useita vegaaneja ja aina ihastelen heidän kuulasta ihoaan!