keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

The Best Striped Dress Ever!


 Jos talvella pärjää hyvin täydellisellä pikkumustalla, niin kesän korvilla raikas raitamekko on tytön paras ystävä.


Periaatteessa olen kaipaillut torikahvit kestävää trikoista raitaista maximekkoa, mutten voinut kuin kiljahtaa riemusta, kun törmäsin Wiklundilla 30 % alennuksessa olleeseen Espritin "säkkikankaiseen" kotelomekkoon (ks. alempi pikku kuva). Tykkään nimittäin paksummista kankaista, joissa on struktuuria. Vielä enemmän tykkään siitä, että takapuoleni mahtuu kellohelmojen ohella johonkin kapealinjaisempaan malliinkin (no kukapa nainen ei...) :D


Mekon juju taitaa olla vetoketju, joka ulottuu tarpeeksi alas... Täytyypä painaa mieleen tulevienkin löytöjen /ompelutusten varalle!


Joo, tänään tuli pitkästä aikaa hieman shoppailtua perusvaatekaupoissa. Enpä ole niissä vähään aikaan viihtynytkään. Ostin mekon ohella myös mustat nahkaballeriinat (tarpeeksi pehmustettujen ja jalkaan istuvien baltsujen löytäminen on mielestäni aina tosi työlästä...)

Kaulakoru on muuten aiemmin keväällä tehty löytö Lindexiltä. Taisi vakka löytää kantensa tässä yhdistelmässä :)

Hassua muuten kuvailla olohuoneessa. Uusi pöytä vie enemmän tilaa! Keksin muuten yhden uuden sohvapöydän tuunausidean. Mitäpä, jos poistaisin maalit tuosta rusehtavasta päällispinnasta ja vain vahaisin huonekaluvahalla alta paljastuvat luonnollisen puun? Jaloista en välttämättä edes rapsuttaisi maaleja pois. Miltäs tällainen kuulostaa?

Mukavaa illanjatkoa! Minulla onkin tulevina päivinä tiedossa jälleen opoharjoittelua... Täytyy tehdä päiviä varastoon syksyn kiireitä silmällä pitäen. Että sellaista lomailua ;)

5 kommenttia:

Kutri kirjoitti...

Ihana, raikas mekko! Sit kun olen hoikistunut niin...

Maria kirjoitti...

Oi toi Espritin mekko on ihana ! Sovitin sita myos tassa aikaisemmin kevaalla !

Ja ihana kaulakoru ! Oih. Taa on sun tyylia kylla parhaimmillaan ! :)

-Maria

Karkkis kirjoitti...

Minäkin olen ihaillut tuota mekkoa. Kangas on jännän tuntuista ja malli kaunis. Olen kuitenkin jättänyt ostamatta, sillä minulla on jo yksi sinivalkoinen raitamekko! Miten sitä aina iskeekin silmänsä samantapaisiin vaatteisiin kuin mitä jo omistaa.

Turun Tilda kirjoitti...

Kutri: Kiitti :)

Maria: Tämä oli tosiaan yllättävän onnistunut yhdistelmä! Kiitti myös siitä aiemmasta kivasta kommentista. En ole jaksanut vastailla kommentteihin viime aikoina. Mukavaa ja rentouttavaa kesää sinulle. Nauti kesäisestä elosta, neiti ylioppilas :)

Karkkis: Niinpä! Tuo on tuttua! Minulla ei onneksi ole raitamekkoa ja mekkoni ovat yleensä olleet vähän leveämpihelmaisia. mutta tästä eteenpäin on pidettävä varansa ;)

Nimetön kirjoitti...

Elä vahaa pöytää, jos epäilet vielä joskus haluavasi maalata sen. Vahan päälle kun on vaikea saada tarttumaan enää mitään muuta käsittelyä. Miten olisi lakka?