keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Parasta tänään ja parasta ennen!


 Hei taas!

Kiitos edelliseen postaukseen tulleista ajatuksista, kriittisistäkin, sekä tsempistä. Yritän olla jatkossa pyytelemättä anteeksi kiirettäni/bloggaamattomuuttani ja jakaa blogimurusiani (mitä ne sitten ovatkin) siten, miltä parhaaksi tuntuu.


Tänään se tarkoittaa muutamaa asukuvaa eiliseltä,  muutamaa hyvän hetken fiilistelyä tältä päivältä sekä yhtä noloa tunnustusta.


1. Keksin uuden väriyhdistelmän - koralli ja tummansininen. Maaliskuinen leimuava aurinko virittelee pukeutumisinspistä vääjäämättä kohti hehkuvampia värejä!

2. Mistä tämän päivän hyvät fiilikset syntyivät? No, maaliskuisen päivän kirkkaudesta, yksityisestä lounashetkestä Tintåssa (kera muutamien rästiesseiden) sekä jälleen kerran mukavasti sujuneesta käräjäoikeusvisiitistä. Jos pitäisi nimetä yksi omien oppisisältöjeni ja aineitteni ehdottomista menestystarinoista, niin ne ovat kuuden vuoden (ensimmäinen tehty jo auskuvuonna) rintaäänellä nuo kyseiset käynnit. Opettaja meinaa kyllä välillä ihan torkahtaa syyttäjien monotonista ääntä kuunnellessa, mutta isänmaan toivot ovat olleet vierailusta yleensä kovin täpinöissään. Olen jo kerran aikaisemminkin tällä palstalla todennut, että nuorison kuullunymmärtämisessä ei ole todellakaan mitään vikaa, sillä yksityiskohdat ovat opettajaa huomattavasti paremmin hallussa seuraavan päivän oppitunnilla ;)

3. Lopuksi musavinkki työhuoneen oppimateriaalipinojen raivaamissessioihin (ja muuhun kuolettavan tylsään mekaaniseen hommaan):

Matti Airaksisen Parasta ennen!-show... Tilda diggailee tätä eikä niin vähän ;) No, eipä se nyt niin pahalta tuntunut, vaikka sen myönsi ihan ääneen :D

Mukavaa illanjatkoa!

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Parasta ennen! on ainakin tämän virkanaisen perjantain pelastus. Mun naapurit varmaan ajattelee, että ei *piip* mikä juntti :D

Ja vaikka en edelliseen postaukseen kommentoinut, niin jatka ihmeessä blogia. Kirjoittele silloin kun ehdit ja mistä huvittaa :)

-s

Suvi kirjoitti...

Minä tuskin koskaan kommentoin mutta olen lukenut blogia lähes alusta asti. Blogisi on ainoita joita olen seurannut näin pitkään ja kiinnostus on pysynyt tai jopa kasvanut. Älä siis kasaa turhia paineita, täällä ainakin jutuista pidetään aihepiiristä välittämättä. Jos asiaa ei ole joka viikko tai sitä ei ehdi kirjoittaa, sekään ei haittaa mitään. Toisinaan ehtii ja jaksaa enemmän, muulloin vähemmän. Eikö se ole luonnollista että blogi elää omien elämäntilanteiden mukaan.

Ihanaa kevättä sinulle!

Maria kirjoitti...

Kai sitä voidaan nyt paljastaa että joskus tuli löydettyä tie lempiopettajan tyyliblogiin :) Toivottavasti ei haittaa ! Ja kiva asu taas tämä :) !

-Maria

Augusti kirjoitti...

Kyllä se minäkin vielä mukana porskutan! Tällä hetkellä olen taas positiivisemmalla mielellä niin kuin ilmeiseti sinäkin, ainakin toivottavasti. Blogiasi on kiva lukea, vaikka postauksia olisi harvemmin.

Eräässä kuvassa ollut Vitalis on muuten todella hyvää "yökäsirasvaa", etenkin jos laittaa puuvillaiset hansikkaat käsiä suojaamaan.

Anonyymi kirjoitti...

Hurjan kaunis asu ja väriyhdistelmä sinulla ylläsi. Täytyy laittaa tuo sininen ja koralli omankin korvan taakse muistiin, mutta noin kaunista mekkoa ei itseltä kyllä löydy. Olen sitä aikaisemminkin ihaillut täällä blogissa. Ja blogimuruset kuulostavat erinomaiselta tavalta jatkaa blogia kiireen ja muun elämän keskellä. Hyvä päätös! :)

-neulanen

miss_marjorie kirjoitti...

Parasta ennen -ohjelman Matti Airaksinen on muuten kuvisope :) (ainakin koulutukseltaan, en tiedä tekeekö vielä niitä hommia)

Turun Tilda kirjoitti...

S: Jokainen on pikkasen juntti - myöntää sitä tai ei :D

Suvi: Kiitos tsempistä! Miten oikein aikoinaan päädyit blogiini? Tunnen kyllä yhden Suvin, muttet taida olla hän :)

Maria: Voi kääk! No ei vaineskaan ;) Jos pidän avointa blogia, niin oli arvattavissa, että ennen pitkään joku tai useampikin löytää tiensä tänne. Eräs pikkulintu taisi muuten joskus löydöstäsi vihjaillakin .. Ja sinun blogistasihan me ollaan joskus juteltukin. Vähän samanlaisia harrastuksia siis meillä ;)

Kiitos kehuista :)

Augusti: Kiitos kommentista ja todella hyvästä vinkistä. Laitankin vitalista käsiin heti ensi yöksi!

Kiva kuulla muuten, että jaksat paremmin :) Yritetään löytää tässä vihdoin se yhteinen viikonloppuaika.

Neulanen: Kiitos murustuesta! Toivottavasti löydät oman sini-koralliyhdistelmäsi :)

Miss_Marjorie: Ahaa! Vallan mielenkiintoista. Ihan uusi tieto minulel, vaikka muistelenkin hänen ohjelmansa alussa piirrelleen ysärikuvia ;)

Suvi kirjoitti...

Tyylitellen Annan kautta löysin blogisi. Hänen bloginsa on se toinen mitä olen seurannut vuosia ja aina vain jaksaa lukea. Emme siis tunne toisamme, vaikkakin olet niin valoisan tuntuinen persoona että sinut olisi varmasti mukava tuntea. :)