perjantai 1. maaliskuuta 2013

Maaliskuu on aavistus pinkkiä

Perjantai-iltaista!

Tämän päivän oli saldo kahdeksan pidettyä oppituntia. Käsiteltyjä aiheita olivat muun muassa:
  • kunnan toiminta
  • kansalaisen vaikutusmahdollisuudet demokraattisessa yhteiskunnassa
  • Suomen kulttuurihistoria 1920- ja -30-luvuilla
  • avioliiton, avoliiton ja rekisteröidyn parisuhteen juridinen vertailu
  • yhteiskuntaopin ylppäreiden preppaus; pääpainopisteenä finanssi-, raha-, valuuttakurssi- ja tulopolitiikkaAlan pikkuhiljaa olla kypsyä ajatukseen, että lopetan aineenopettajan hommat, kunhan vain saan opon pätevyyden hankittua ja tietysti JOS saan joskus tuolla pätevyydellä töitä. Ei tässä nykyisessä työmäärässä ole (edelleenkään) mitään järkeä... Harmillista on, etten meinaa ehtiä tekemään opintojani, sillä edellä mainitun kaltaisten päivien jälkeen ei jaksa yksinkertaisesti yhtään mitään.

No, ensi viikolla on taas aikaa opinnoille, sillä lähden taas edistämään tavoittettani lähijaksolle kotimaakuntaani. Blogi hiljentynee, jollen sitten saa värvättyä kuvausasssistenttiä siltä suunnalta ;)Lopuksi vielä sananen alkaneen kuukauden värimaailmasta - allekirjoittaneen kohdalla kevään varma merkki on lisääntyvä pinkin käyttö. Ensin tietysti tällä tavoin hillitysti raitoina!

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on ollut viime aikoina jos mahdollista niin vielä kauniimpia asuja kuin ennen. Joka ikinen on todella viehättävä ja sinulle sopiva!!

Tsemppiä työhön ja opintoihin!!

Vakkarilukija

Anonyymi kirjoitti...

mistä toi ihana takki on? :)

Turun Tilda kirjoitti...

Vakkarilukija: Kiitos ja kumarrus, toivottavasti tyylisilmä on siis hieman kehittynyt. Tämä uusin asu on tosin ollut sellaisenaan jo useamman kerran blogissa, ainakin joskus kolme vuotta sitten :)

anonyymi: Se on henkkamaukan, ostettu about kolme vuotta sitten...

Anonyymi kirjoitti...

No vakkarilukija on lukenut blogiasi vasta about vuoden enkä ole lukenut kaikkia vanhoja postauksia. Mulle siis moni asu on "uusi", mikä on oikein hauskaa.

Anonyymi kirjoitti...

Mistäs tuo raitahame on? :)