torstai 28. helmikuuta 2013

Ihmeiden aika ei ole ohi

Tervepä teille!

Ihmeiden aika ei ole ohi. Jouluksi hankittu amaryllis innostui jälleen kukkimaan!


 Se ei ole muuten ollut ainoa ihme. Saimme vihdoin teetettyä viralliset häämuotokuvamme. Eihän siihen mennytkään kuin melkein neljä vuotta...


"Viivästys" johtui siitä, etten ole oikein ollut tyytyväinen kuviin. Ne ovat oikeasti ihan ok ja hyvässä studiossa otettuja, mutta olisin ehkä kuitenkin halunnut luonnossa otetut romanttiset kuvat. Olen nimittäin jälkikäteen nähnyt niin monta kivaa mieheni ottamaa hääkuvaa, etten voi kiistää lievää kademieltäni... Meillä ei kuitenkaan ollut tuolloin opiskelijoina varaa tilata ammattilaisvalokuvaajaa häihin. Harmillista oli lisäksi, että ne muutamat tarkoin valitsemassani paikassa otetut kiitoskorttikuvat menivät tavallaan pilalle, koska kuvia ei vahingossa tarkennettukaan meihin vaan tiehen. Toisaalta jotkut ovat jopa kehuneet tuota "vanhahtavaa" tunnelmaa.  Aikoinaan itkukiukuttelin kuvien (ja samaan aikaan puhjenneen akneni) johdosta, mutta nyt katson asiaa jo neutraalimmin. Sanotaan, ettei suutarin lapsella ole kenkiä - pitänee kai sitten paikkaansa tässäkin tapauksessa. Eihän mieheni tietenkään voinut omissa häissään kuvaajana olla ;)


Ehkä tässä saisi viimein hääkuvatkin albumiin. En ole ollut niistäkään niin kovin innostunut, joten asia on kesken. Ehkäpä teetän ensin Ifolor-kirjan häämatkastamme. Sieltä on ihan mahtavia kuvia! Kahden vuoden takainen Kreikan matka on onneksi jo kansissa :)

Kehystimme nämä "viralliset" kuvat muuten kehystämö Nelilehdessä (Nuppulantie 27) Turun Länsikeskuksen lähellä. Lopputulos oli tosi hyvä. Kehyksiä oli todella kiva valikoima!Mukavaa illanjatkoa :)

Ps. Äänetyksen viimeistä päivää viedään ;) Kitos kaikille jo osallistuneille :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mikä on hääpukusi tarina? Onko se vintagea vai uutena teetetty?

Mulla on hääkuvien kanssa sama "ongelma", eli ammattikuvaajaan ei tuolloin parikymppisenä ollut varaa. Vierailta olen saanut sieltä täältä kuvia, mutta vain muutama niistä on hyvä.

Jokunen vuosi meni asiaa surressa, mutta sain rauhan, kun ne muutama onnistunut kuva pääsi kehyksiin ja olohuoneen seinälle. Loppu hyvin, kaikki hyvin :)

Turun Tilda kirjoitti...

Se on vintagea. Jos googlaat "Tildan hääpuku" löydät hääpostaukseni, jossa kerron puvun tarinan paremmin :)

Muutamakin muisto on hyvä! Toisaalta nykyhäät menevät ihan oikeasti usein övereiksi, kuvia otetaan kauheasti ja hyvältä näyttäminen helposti on tärkeämpää kuin rakkaus ja sitoutuminen. Kultainen keskitie tässäkin.