torstai 7. helmikuuta 2013

Marjaviikon satoa


Hei taas!

Tänään mennään fuksialla. Käyhän sekin marjaväriksi?

Joskus hyvää kannattaa odottaa. Ostin Aleksi 13:sta 50 % alennuksella kaksi alkusyksystä asti kuolaamaani neulenuttua. Kyseiset In Wearin nutut ovat juuri oikean mittaisia - lonkkaluulle ulottuvia ja niissä on kivat sotilaallishenkiset epoletit (vai miksi niitä pitäisi kutsua) olkapäillä. Tänään päällä oli fuksia, kaapissa odottaa vielä tummansininen parempia käyttöaikoja.


Olen oppinut, että jos kynähame tai herrainhousut ulottuvat navan kohdille tai vähän ylemmäs, niin lonkkaluulle ulottuva nuttu on paras.  Jos mekon tai hameen vyötärölinja on tätäkin korkeammalla (eli hieman äitiysmallisesti  rintojen alla), muttu voi olla olla lyhyempi eli sellainen napamalli.


Tässä sitten hieman vähemmän perinteikästä Tilda-tyyliä. H&M:n  L.O.G.G.-malliston villaneule on jäänyt vähemmälle käytölle. Muutenkin tällainen minihametyyli ei ole omintani. Käyttäisin tätä asua muutenkin korkeintaan vapaa-ajalla. Se ei oikein sovi koulumaailmaan.


Pahoittelen lyhyehköjä postauksiani. Olotila on ollut väsy-väsyneempi-turta. Itku tulee ihan yllättäen nurkan takaa. Mieli on kaikkea muuta kuin luova. Olen paiskinut kolmisen viikkoa erinäisten työ-, opiskelu- ja muiden projektien kanssa eikä loppua periaatteessa näy.

Jonkinmoinen nyrkkisääntö tuntuu olevan, että aina, kun postaukset muuttuvat mitäänsanomattomiksi tai tulee pitempi tauko, uusia lukijoita löytää tiensä tänne salonkiini. Mistä kummasta teitä tulee? Mikä sai teidät innostumaan blogistani? Itselleni tulee lähinnä nolo olo, mutta suosittelen arkistooni tutustumista. Ehkäpä sieltä löytyy muutama viime aikaisia mehukkaampi juttu! Toivotaan, että luovuuskin vielä tässä palajaa...

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aitoutesi ihastuttaa kuten myös postauksesi juuri sellaisina kuin ne kulloinkin ovat.

Anonyymi kirjoitti...

Hei Tilda, täällä yksi uusi lukija. Löysin blogisi Bisquitsin suosikeista ja jäin koukkuun. Pidän erityisesti sun asukuvista ja sisustusaiheisista postauksista sekä hyvästä sujuvasta tekstistäsi. Blogiasi on todella mukava lukea ja odotan uusia postauksia innolla. Tsemppiä sinulle stressin keskelle!

Anonyymi kirjoitti...

Pukeutumistapasi on naisellinen ja tyylikäs!

Kutri kirjoitti...

Housujen ja villatakin väriyhdistelmä on IHANA!

Minihameasu on niin nätti, etten tajua, miksei se muka sopisi koulumaailmaan. Itse käytin nuorempana vallan minihameita myös töissä. :-O Kun ei kerran kyseessä mikään roiskeläppä ole vaan nätti minihame, niin sinne vaan!

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä ylemmän kommentoijan kanssa: housut ja villatakki ovat todella kaunis, tyylikäs ja suloinen yhdistelmä. Kaikkea tuota samanaikaisesti!

Ja lempiblogeihin tämä kuuluu ehdottomasti minullakin! Se on monen pienen ja ison asian summa, joka aina ilahduttaa, kun tänne piipahtaa.

-neulanen